2777
2789
عنوان

آجیای گلم اموزش مجازی خیاطی باهزینه بسیار کم🌻🌻🌻😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 410 پست
ولنتاین هم جوراب عادتش دادم😂😂😂😂

من ک ولنتاین پارسال فقط کیک خریدم و یک گل و یک فندک کنده کاری شده.اونم باکیک وکادو اومد .خوووبه ک جوراب استفادشونم میشه

اررره خیلی گرووونه .خب براش لباس بخر ایندفعه.ارزش مادیش ک مهم نیست مهم اینه به یاادشی.من ک از سرشب ا ...

لباس قبلا براش زیاد گرفتم

تک کت و شلوار و پیراهن

از منم بیشتر لباس داره ☹

از بس خیاطی میکنی دیگه😠😠😠

کمتر کار کن دختر😑😑😑😑

آخر سر کور میشی هاااااااا🤨🤨🤨

از گردن درد و کمردرد هم نگم برات☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک ولنتاین پارسال فقط کیک خریدم و یک گل و یک فندک کنده کاری شده.اونم باکیک وکادو اومد .خوووبه ک جو ...

شوهرت سیگار میکشه فندک گرفتی

الکی آخه چرا فندک بگیرم☹☹☹

بزاره دکوری فقط؟ فندک نه

دلم پیش ساعته اس 😍😍😍😍

ایشالله پولش جور بشه بگیرم

نمیخوام از خودش بگیرم میفهمه خنگول😂

لباس قبلا براش زیاد گرفتم تک کت و شلوار و پیراهن از منم بیشتر لباس داره ☹ از بس خیاطی می ...

خب پس لباس نخرری ..به چه چیزایی علاقه دااره؟ساعتم خوبه.ولی ارزش مادی ک زیاد مهم نیست اگر فعلا کم داری..نه خوواهر مال خیاطی نیست دست چپمه بادست راست خیاطی میکنم .چند وقته درد داره امشب بدتر شد خیلی ..بهتر نشدی توو

خب پس لباس نخرری ..به چه چیزایی علاقه دااره؟ساعتم خوبه.ولی ارزش مادی ک زیاد مهم نیست اگر فعلا کم دار ...

آخه چرا ....😧😧😧

من تاحالا دست درد نگرفتم بخدا نمیدونم چرا اینجوری شدی ، منم خوبم مرسی ، کمردرد پریودی که همیشه هست ، چیکارش کنم 😂😂😂

شوهرت سیگار میکشه فندک گرفتی الکی آخه چرا فندک بگیرم☹☹☹ بزاره دکوری فقط؟ فندک نه دلم پیش ساعته اس ...

نه سیگاری نیست ولی علاقه داره به این چیزا یک دکوراسیون مر از این چیزایی عتیقه متیقه داره.ارره ساعتم خوبه منم دوسال پیش ساعت خوب گرفتم براش ولی بخاطر کارش نمیتونه بندازه. خخخ از قبل میگرفتی ک نفهمه

آخه چرا ....😧😧😧 من تاحالا دست درد نگرفتم بخدا نمیدونم چرا اینجوری شدی ، منم خوبم مرسی ، کمردرد پ ...

نمیدونم خوواهر از بس قبلا مبخندیدم حتما😣این ک امونمو بریده خستم کرده از دررردش.کمرتو کرم نگه دار و چیزای گرم بخوور جواب میده

نمیدونم خوواهر از بس قبلا مبخندیدم حتما😣این ک امونمو بریده خستم کرده از دررردش.کمرتو کرم نگه دار و ...

یعنی چی از بس قبلا میخندیدی

متوجه منظورت نشدم ....؟

آره مرسی حوله گرم گذاشتم الان❤

واااییییی دریا من که پریود میشم😑

باورت نمیشه مثل سگ ترشی میخورم😂

اصلا میدونی میلم بیشتر میکشه به

سمت ترشی و سردی ، حالا میدونم🙄

ضرر داره ها ، دلدردم میگیرم😂😂😂😂

یعنی چی از بس قبلا میخندیدی متوجه منظورت نشدم ....؟ آره مرسی حوله گرم گذاشتم الان❤ وااای ...

بخاطر ناراحتیام اینجوری شدم 💔خیلی بده ک دیوونه گرمیجات بخور مضررره اونا .منم خیلی دوست دارم ولی اون دوران سعی میکنم چیزای مقوی وگرم بخورم.خودتو کنترل کن بچه