2777
2789
عنوان

میخام سرویس تختمو این مدل بگیرم قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2434 بازدید | 149 پست

سرویس تختم خیییلی قدیمی و جا گیره و خشک... بگردی چیزا خوشگلتر و شیک تر پیدا میکنی

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخام سرویس خوابم رو عوض کنم دیگه خسته شدم ازش بد جور رفتم تو کار چستر به نظرم خیلی شیک و ساده و ...

به نطرم اگه اتاقت بزرگه منبت بگیر با پشتی چستر قشنگتره  

چستر من پرسیدم ۱۵ تومن یافت اباد میدادن 

https://s17.picofile.com/file/8417254650/IMG_20201210_WA0078.jpg

عزیزم اشتباهی ک من کردم رو تو نکن... دنبال ارزونی وسیله اصلا نباش واسه جهیزیت. دنبال چیز خوب و شیک و بادوام باش چون یک عمر میخای ازش استفاده کنی

اگرم از نظر مالی میخای مراعات کنی چیزای الکی پلکی تر رو نخر اما اگه چیزی رو مصمم بودی بخری حتما خوبش رو بخر

من سیویس خواب ارزون خربدم ک مثلا مراعات کنم اصلا نتونستم ازش استفاده کنم هم زشت بود ازچشمم افتاد هم اسقاطی شد زود...

این برا همه وسیله ای هستا. چیز خوب بگیر

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
من میخام سرویس خوابم رو عوض کنم دیگه خسته شدم ازش بد جور رفتم تو کار چستر به نظرم خیلی شیک و ساده و ...

من دیگه توبه کردم از تولیدی خرید کنم پارسال مبلامو از تولیدی سفارش دادم شکلش دقیقا مثل عکسش بود اما جنسش خیییلی بد بود چند ماه نگذشت نشیمنش کاملا فرو رفت.وقتی روش مینشستی تخته هاشو کاملا زیرت احساس میکردی..پایه هاش نامیزون بود...خیلی پشیمون شدم منم گول قیمتشو خوردم یه کم بیشتر هزینه میکردم مبل بهتری میگرفتم.

گفتم تجربمو بگم توام مثل من پشیمون نشی هیچوقت از تولیدی خرید نکنید

ع چ مدلی گرفتی تو؟عکسشو داری؟

من ساده اشو گرفتم چون به نظرم ساده هیچوقت از مد نمیفته،رنگشم قهوه ای نسکافه ای طور گرفتم.عکس شرمنده دوس ندارم بزارم.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
چه اشکال داره نظرشو بگه؟؟؟ چرا خودتون با این برخوردا با آقایون جلب توجه میکنید؟؟؟

اشکالش خیلیه 

جلب توجه نیس 

من مخالف حضور اقایون نیستم

ولی اونام تاپیک مختص خودشونو دارن 

در ضمن نخود.هر.اش.نشیم#  

تقصیر دلم نیست  تماشای تو زیباست ♡︎
اصفهانی گلم؟

ن تهرانم

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️