سلام به مهربانو ها... ❤️✨❤️✨❤️
إن شاالله شاد و سلامت باشین.
به امید خدا تاپیک مفیدی رو آغاز می کنیم. دوستانتون رو تگ کنید عشق بانوجان ها.💛🌸💛🌸💛🌸
مطلبی که اینجا میخوام درباره اش باهاتون حرف بزنم داخل این تاپیک این هست که من خیلی می بینم خانم های اینجا میگن همسرمون بهمون ارزش نمیذاره. فقط با ما اینطوری رفتار می کنه. به بقیه احترام میذاره ها... ❗️ اما به من نه. من براش ارزشمند نیستم. دوست داشتنی نیستم. جذاب نیستم. به من احترام کافی اونجور که میخوام نمیذاره. باهام سرده. بد حرف میزنه. به حرف هام گوش نمیکنه. زور میگه و خیلی از مشکلات دیگه.
بانوی عزیز!
یک سوال اینجا من از تو میپرسم:
'' خودت به خودت چه قدر ارزش میذاری؟ ''
وقتی تو توقع داری برای شوهرت خواستنی تر باشی، حرف حرفه تو باشه، در اولویتش باشی، برات بها بده تا بیشتر به دستت بیاره، برات هزینه کنه، قیمتی تر باشی براش، برات تلاش کنه، حرفای عاشقانه بزنه، احترام بهت بذاره، کادوهای گرون قیمت برات بخره، براش ارزشمند باشی و...
باید اول خودت ببینی چه قدر برای خودت همه ی اینکارها رو کردی.
وقتی تو خودت برای خودت بها نمیدی، چه طور انتظار داری خیانت نبینی از همسرت؟
وقتی اولویت زندگیت به جای خودت شده همسرت، چه طور انتظار داری اولویت زندگی همسرت تو بشی؟
وقتی اولویت خودت نیستی حالا چه طور میخوای اولویت همسرت تو باشی؟!
وقتی اولین خیانت رو خودت در حق خودت می کنی، چه طور انتظار داری همسرت بهت خیانت نکنه؟
وقتی خودت برای خودت قیمتی نیستی و ارزش نمیذاری برای خودت، پس همسرت یا دیگران باید برای تو ارزش قائل باشند؟
من میخوام تو این تاپیک حرف هایی بزنم که اینبار تبدیل بشی به یک بانوی قوی و موفق ایرانی که اولین نفر زندگیت، اول خودت باشی! بعد بقیه.
✨اون وقت، زمانی که به اون مرحله برسی و کارهایی رو که من میگم، کامل و درست انجامش بدی، باور های نو برای خودت بسازی، برای به دست آوردن خودت اول خودت بهاشو بدی و برای خودت قیمتی باشی و... حالا دیگه این همسرته که در مقابلت زانو میزنه. و اونقدری حاضره برات بها بده که خودتم حیرت می کنی. پس در پست های بعدی همراه من باشید✨
'' بانو پگاه''
شعار ما 💖👈
من یک بانوی موفق و ارزشمند هستم.