2777
2789
عنوان

✨'' بانوی ارزشمند'' ✨

10665 بازدید | 172 پست

سلام به مهربانو ها... ❤️✨❤️✨❤️

إن شاالله شاد و سلامت باشین.

به امید خدا تاپیک مفیدی رو آغاز می کنیم. دوستانتون رو تگ کنید عشق بانوجان ها.💛🌸💛🌸💛🌸

مطلبی که اینجا میخوام درباره اش باهاتون حرف بزنم داخل این تاپیک این هست که من خیلی می بینم خانم های اینجا میگن همسرمون بهمون ارزش نمیذاره. فقط با ما اینطوری رفتار می کنه. به بقیه احترام میذاره ها... ❗️ اما به من نه. من براش ارزشمند نیستم. دوست داشتنی نیستم. جذاب نیستم. به من احترام کافی اونجور که میخوام نمیذاره. باهام سرده. بد حرف میزنه. به حرف هام گوش نمیکنه. زور میگه و خیلی از مشکلات دیگه.

بانوی عزیز!

یک سوال اینجا من از تو میپرسم:

'' خودت به خودت چه قدر ارزش میذاری؟ ''

وقتی تو توقع داری برای شوهرت خواستنی تر باشی، حرف حرفه تو باشه، در اولویتش باشی، برات بها بده تا بیشتر به دستت بیاره، برات هزینه کنه، قیمتی تر باشی براش، برات تلاش کنه، حرفای عاشقانه بزنه، احترام بهت بذاره، کادوهای گرون قیمت برات بخره، براش ارزشمند باشی و...

باید اول خودت ببینی چه قدر برای خودت همه ی اینکارها رو کردی.

وقتی تو خودت برای خودت بها نمیدی، چه طور انتظار داری خیانت نبینی از همسرت؟

وقتی اولویت زندگیت به جای خودت شده همسرت، چه طور انتظار داری اولویت زندگی همسرت تو بشی؟

وقتی اولویت خودت نیستی حالا چه طور میخوای اولویت همسرت تو باشی؟!

وقتی اولین خیانت رو خودت در حق خودت می کنی، چه طور انتظار داری همسرت بهت خیانت نکنه؟

وقتی خودت برای خودت قیمتی نیستی و ارزش نمیذاری برای خودت، پس همسرت یا دیگران باید برای تو ارزش قائل باشند؟

من میخوام تو این تاپیک حرف هایی بزنم که اینبار تبدیل بشی به یک بانوی قوی و موفق ایرانی که اولین نفر زندگیت، اول خودت باشی! بعد بقیه.

✨اون وقت، زمانی که به اون مرحله برسی و کارهایی رو که من میگم، کامل و درست انجامش بدی، باور های نو برای خودت بسازی، برای به دست آوردن خودت اول خودت بهاشو بدی و برای خودت قیمتی باشی و... حالا دیگه این همسرته که در مقابلت زانو میزنه. و اونقدری حاضره برات بها بده که خودتم حیرت می کنی. پس در پست های بعدی همراه من باشید✨

'' بانو پگاه''

شعار ما 💖👈

من یک بانوی موفق و ارزشمند هستم.

🌊خدا فقط یکی است. لا اله الا الله

گل بانو ها اولین چیزی که باید حتما رعایت کنید موضوع '' بحث کردن و انتقاد کردن '' هست. آدم هایی که مدام در حال غر زدن و بحث کردن و چک کردن همسرانشون هستند به هیچ عنوان آدم های جذابی نیستن و نخواهند شد. باید تلاش کنید. من اینجا به یک خانمی که مدام به همسرشون غر غر میکرد، همین رو گفتم و ایشون در پاسخ به من گفتند '' نمیشه! نمیتونم! '' و گفتند که بارها با خودم همین تصميم رو گرفتم اما نشده. خب دوستان به نظر من این خانم میتونه اما نمیخواد! حقیقتاً نمیخواد! چون هنوز به معنای واقعی فواید ارزشمند کنار گذاشتن اینکارو متوجه نشده. وگرنه کی از زیان و ضرر زدن به خودش خوشش میاد؟ این خانم تحقیق نکرده، نمیدونه داره چه ضرری رو به خودشو زندگیش وارد میکنه. آره. به خودش قول داده ها... اما اقتدارشو نداشته پاش بمونه. وقتی ایمان 100درصد داشت به اینکه این کار برای من خطرناک ترین و مخرب ترین کاره برای زندگیم که دارم انجام میدم درحق خودمو همسرم و بچه هام، هرگز عهد شکنی نمیکرد در برابر قولی که به خودش داده. موضوع اینجاست ما خانم ها علم مون کمه. مطالعه امون کمه. و در نتیجه ایمانمون هم کمه به نتایج و عواقبی که تک تک کارهامون برامون رقم می زنه. پس بیاید اول با خودمون صادق باشیم. خودمون رو گول نزنیم لطفا.

همه ی ما انسان ها یک سری نیرو ها و انرژی هایی در درونمون داریم که شاید ازش بی اطلاع باشیم. اما اون نیرو ها دارن کاره خودشونو میکنن.

وقتی ما خودمون رو در هر مسئله و موضوعی جای همسرمون بذاریم، دنیای زندگی زناشویی ما 🌸گلستان🌸خواهد شد...

میدونم سخته. آره. سخته. اما آیا حاضری برای جذاب شدن و ارزشمند شدن و دوست داشتنی تر شدن در نگاه همسرت برای خودت بها خرج کنی؟

اگر حاضری در تاپیک بمونو بخواه و همت کن. عمل کن. اگر نه تاپیکو ترک کن. فقط خوندن کافی نیست. برای گرفتن نتیجه عمل باید کرد.

خودتو یک لحظه بذار جای همسرت!

حاضر هستی عاشق زنی باشی و با زنی وقت بگذرونی که مدام داره بهت کنایه میزنه، تحقیرت میکنه، غر غر میکنه، از خانواده ات بدگویی میکنه، غیبت دیگرانو میکنه، بهت انرژی منفی میده، ته دلتو خالی میکنه، میگه تو مرد نیستی، عرضه نداری و هزاران انتقاد و تحقیرهای دیگر؟

ایا چنین زنی برات ارزشمند میشه؟

حاضری براش گل بخری تا دلت پر از عشقش بشه؟ یا براش گل بخری که دهانش بسته شه و مغزت آسوده شه و تو دلت بگی اینو بخرم ببینم دیگه چه بهونه ای داره! راحت شم از غر غر هاش!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم ها...

مرد ها مثل ما نیستند.

روحیه و شخصیتشون با خانم ها متفاوته. لطفا تفاوت هارو رعایت کنید.

حتی اگر همسرتون هم اینکارها رو در حق شما انجام میده، دنبال تلافی کردن نباشید تا بتونیم زندگی هامون رو احیا کنیم. عشق رو در زندگیمون زنده کنیم. و اگر ماهم بخواهیم مثل اون ها با خودشون رفتار کنیم، پس فرق ما با همسرمون چیه؟ ما هم که مثل خودشیم. پس چرا انتظار داریم اون خوب باشه؟

خب،

#مطلب_اول

❌لطفا از خانواده اش بدگویی نکنید❌

همسر خوب، همسری هست که هرچند دلش از خانواده ی همسرش پره، اما بدگویی اونهارو هرگز پیش همسرش نمی کنه. که اگر بکنه فقط و فقط به خودش ضرر میرسونه. اون همسر هرچه قدر هم خوب و آرام باشه اما ته دلش، دل چرکین میشه نسبت به همسرش و کم کم و رفته رفته نسبت به همسرش سرد و بی تفاوت میشه. این زمان میبره. فکر نکنید اگر عشقتون سوزانه و هرکاری تا الان کردید هیچ تاثیری نداشته و همسرتون طرف شما بوده! خیر. به این دسته از خانم ها باید بگم که اثرشو کم کم خواهید دید. پس با زندگی خودتون بازی نکنید❌

پس بانو جان : هر چه قدر هم از دست مادرشوهر، خواهرشوهر، برادر شوهر، پدر شوهر و کلا قوم شوهر دلگیر و ناراحت شدی، تا رسیدی خونه یا تا شوهرتو دیدی شروع نکن به بدگویی از خاندانش!

هرچه قدر هم جلو روت، به روی ماهت نیاره، اما ناخودآگاهش نسبت بهت مکدر میشه.

✨به هرحال اونی که داری ازش بد میگی، هرچه قدر هم انسان نادرستی باشه یا بهت بدی کرده باشه، مادرشه! پدرشه! خواهر یا برادرشه! خب شوهرت بنده خدا ناراحت میشه. تو توی نظرش غیر جذاب میشی. به خدا میشی. چون با خودش میگه اصلا من مادره من بد، خواهر من بد، زن منم که لنگه ی همینا از آب درومد!!!!

هرچه قدر هم شوهرت بدونه و آگاه باشه از رفتارهای خانواده اش یا بدی هاشون، اما باز هم تویی که با بدگویی از چشمش میفتی! چون با خودش میگه تو اگر خانم و نجیب بودی، تو اگر مثل اونا نبودی الان بدگوییشونو نمیکردی. کمی با گذشت تر بودی. درک داشتی من پسرشونم. ممکنه دل منم ناراحت شه تو به اونا بد میگی. اونا خانواده ی من هستن. من تو اونا بزرگ شدم. دوسشون دارم. هرچه قدر هم بد، اون مادر منو زاییده و بزرگ کرده و زحمتم رو کشیده. تو دلش میگه زن من اگر درک داشت و اینهارو متوجه میشد، و خوب بود، هرگز برای اینکه من ناراحت نشم اینهارو تو روم نمیزد. پس همسر من هم منو حقیقتاً دوسم نداره و فقط به فکر خودشه که ناراحت نشه. دلش نشکنه.

دوستان شاید اینارو تو روتون نیاره ها، به زبونم نیاره هاااا، اما مطمئن باشید هرچه قدر هم عاشقتون باشه، ناخودآگاه اینا میاد تو مغزش. شاید در یک ثانیه همه ی اینهارو با خودش مرور کنه. مطمئن باشید خودشم متوجه نشه اما ناخودآگاه از چشمش میفتید.

پس گل بانو ها

قدم اول:

🌸🌸🌸بدگویی از خانواده ی همسر پیش خود همسر و حتی پیش بچه هاتون ممنوع❌😊

گذشت و بخشش، مهربانی واحترام، عشق حقیقی به همسر. عشق بی قید و شرط. حتی اگر دلتون به همسرتون هم مکدر و ناراحت شده و شماهم بهش سرد و بی تفاوتین اما بخاطر خودتون و بچه هاتونم که شده تلاش کنید زندگیتونو بسازید. عشق رو خلق کنید. خالق ارزشمندی در خود باشید. فقط خودتونید که به خودتون میتونید کمک کنید و عشق رو در دل خودتونو شوهرتون نسبت به هم احیا و زنده کنید.

از این به بعد #تمرین شما برای جذاب شدن این هست: اگر از خشم مثل تاپیک های غیر قانونی اینجا، ترکیدید هم، حق ندارید جلوی همسرتون ماجرا ها، تیکه و طعنه ها و آزارهای خانواده اش به شمارو بازگو کنید. بریزید تو خودتون. هیچیتون نمیشه. چون اون مشکل هارو هم باهمدیگه در تاپیک های آینده حل می کنیم😊

#مطلب_دوم

اگر در یک موضوعی چندین وقته که سر همسرتون غر میزنید و بهش انتقاد میکنید اما اثری نداشته، لطفا دست نگهدارید✋

چرا وقتی می بینی همسرت نه تنها به حرف هات گوش نمیده و روش اثری نمیذاره و خودشو دربرابر انتقاداتت اصلاح نمیکنه بلکه جبهه هم میگیره و بحث راه میفته، به انتقاد کردن ادامه میدی؟

💖عشق بانو ها، مهربانو ها،

❌باور کنید این راهش نیست.

یکی از چیزهایی که به شدت از نیروی جذابیت درونی شما کم می کنه و شمارو در نظر همسرتون بسیار غیر جذاب می کنه همین بحث کردن و انتقاد کردن هستش.

باید یه جایی به همش استوپ بدی.

همسرت اصلاح میشه، اما این راهش نیست! بلکه تو داری بدترش میکنی و خودت رو هم بانوی غیر ارزشمند و بی ارزش جلوه میدی.

از این به بعد #تمرین دومتون این هست:

اگر از کارای همسرتون خوشتون نمیاد انتقاد کردن و بحث کردن و دعوا راه انداختن به این شیوه ممنوع❌❌❌

تمام تمرکزتون رو اول و اول و اول فقط ببرید روی اصلاح اخلاق های بد خودتون و دوست داشتن خودتون! اونوقت به مرور و حتی خیلی زود تغییرات عجیب و غریبی رو در همسرتون مشاهده می کنید. سعي کنید فقط لبخند بزنید و با آرامش صحبت هاتونو مطرح کنید. انتقاد و تذکر در کمال آرامش فقط یکبار یا نهایتاً 2بار اون هم با آرامش! بیش از اون ظلم به خودتونه. ولاغیر... ❗️اگر گوش کرد که گوش کرد. ولی اگر به کاره خودش ادامه داد توجهتون رو کاملاً از اون ناخواسته بردارید و بیخیالش بشید و حساس نباشید، باید و باید تمام حساسیتتون رو ببرید روی خودتون و کمبود های خودتون. اول باید روی خودتون کار کنید. میدونم، آره سخته، اما ارزش تمرین کردنشو داره. باید اول خودت برای خودت بها بدی تا دیگران از جمله همسرت برای تو بها بده و ارزش قائل بشه. فعلا روی این دوتا تمرین کار کنید تا إن شاالله مطالب سودمند دیگه رو هم در همین تاپیک ارائه بدم. ان شاء الله

@sevdajoooooon  

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

اولویت بودن توی زندگی مشترک و عشق مطرح نیست, مهم ذات و صداقت دو طرف هست فقط در اون صورته که ازدواج تضمین میشه... 

درواقع اولویت بودن حس خودخواهی رو منتقل و ایجاد میکنه که مسلما نتیجه بدی داره

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

ی غرغرو لایکم کنه😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

یه خانوم دلبر لایکم کنه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

@1366mehr  

@hastiiiim  

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨