راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آخ گفتی من داداشم کرونا گرفته از امروز تا ۳هفته فعلا خونه بابام قرنطینه هستن
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
نرید بمونید خونه خودتون .هم بخاطر کرونا هم زحمت پدرت.یا اگه خیلیییی از خودتون و اونا مطمئنید که هیچکدوم جایی نرفتید و سالمید پدر و مادرتو بیار پیش خودت
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
تو هم که هر سال خونه بودی حالا بخاطر کرونا میخوای از خونه بری بیرون؟
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
چند وقتپیش یکی از دوستام چونمادرش یکم مریض حاله هر شب باید یکی از بچه ها پیشش بخوابه حالا یکیشون کرونا گرفته همه ۵ تا بچه همگرفتن مادره همگرفته همه خوب شدن شکر خدا ولی مادره ۱ هفته است بیمارستانه خیلی خطور ناکه