2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست
بعدش بهت چی گفتن ؟

استراحت مطلق شیاف و امپول تا امروز صبح اونجا بودم 

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت مطلق شیاف و امپول تا امروز صبح اونجا بودم 

من ماما ام عزیزم 

درست گفتن بهت همین کارو بکن اگ دیدی خیلی درد داری به همسرت یا یکی از عزیزانت بگو یکم کمرتو اروم چرب کنه و با ی پتو گرم ببندش 

لطفا هم از این به بعد تو ماشین که هستی کمربند ببند 

میدونی که تو بارداری چطوری باید ببندی نه ؟😉

خداکنه دوباره خونریزی نکنی .استراحت کن دل نگران درد هم نشو .دیگه درحالت عادیم درد هست چه برسه شما ضر ...

استراحت میکنم ولی درد پیچیده تو کل بدنم الانم با همسرم دعوام شد

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉
من ماما ام عزیزم  درست گفتن بهت همین کارو بکن اگ دیدی خیلی درد داری به همسرت یا یکی از عزیزانت ...

نه نمیدونم😔

ممنون از کمکت فقط الان لکه بینی طبیعی

نه نمیدونم😔 ممنون از کمکت فقط الان لکه بینی طبیعی

دکترت چی گف 

طبیعی که نیست برای همین استراحت بهت داده سعی کن اصلا سرما به شکمت نخوره 

زعفران نخوری 

فقط استراحت تا ببینیم چی میشه 

به همسرتم بگو اروم رانندگی کننند 

دکترت چی گف  طبیعی که نیست برای همین استراحت بهت داده سعی کن اصلا سرما به شکمت نخوره  زع ...

بهم گفتن تا چند روز اینده مشکلی نیست ولی باید کمتر بشه که با 

استفاده از شیاف خیلی بهتر شده تقصیر همسرم نبود یه گاو یه دفعه پیچید جلو ماشین

خب پس  عاای استرس نداشته باش که خونریرزیت کمتر بشه

باشه حتما فقط اگه شوهرم اعصابمو نریزه بهم