___negar___ مدیر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 عنوان دوس پسرم... | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 21 پست کاتیم بعد دیشب آنلاین بودم دیدم تایپینگ شده تو چتمون..هی نوشت هی پاک کرد آخر من آف شدم اونم چیزی نگفت..خب اگه حرفی داره چرا نمیزنه؟؟بعد اونم نصفه شب کلا آن بود😒 :) 1399/09/22 | 08:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میلیسنت_مین عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 581 اره خب همه این احتمالات هست ولی چون ازش ناراحتم هر فکری میاد گذشته ها گذشته حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم رو نِمیتونَم سَر و سامون بِدَمـ واسه گُفتَن! بـه جاش اینو از بیدلِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه میگـه:[#دلِآشفتهماراسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...] 《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 گذشته ها گذشته خب پیام بده زودتر دعا کن😁 :)
میلیسنت_مین عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 581 خب پیام بده زودتر دعا کن😁 باشه بی محلی کن تا زودتر جذب شه😐❤️ حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم رو نِمیتونَم سَر و سامون بِدَمـ واسه گُفتَن! بـه جاش اینو از بیدلِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه میگـه:[#دلِآشفتهماراسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...] 《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️
reyhane78y عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 501 الان بین زن شوهرا هی برو بیا خیانت و...رواج یافته ..از دوس پسر چ توقعی دارین:/
___negar___ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 8047 الان بین زن شوهرا هی برو بیا خیانت و...رواج یافته ..از دوس پسر چ توقعی دارین:/ توقع خاصی ندارم بحث تاپیک این بود ک میخواست بهم پیام بدهبعدم همه ک اینجوری نشدن بستگی ب شخصیت داره :)