2821
2789
عنوان

انصراف

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 22 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی عزیزم امیدوارم...اره ۱۴۰۱ میتونی کنکور شرکت کنی. ولی خوب فکر کن برای انصراف .ممکنه بعد چند سال ...

اخه این رشته من بدردبخور نیس بعدش اینکه من اشتباهی زنجانو زدم و از محل زندگیم دوره و نمیتونم برن در هرصورت من باید انصراف بدم رشتمم اماره

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

من به عنوان یه نفر که تجربه داره بهت میگم اصلا تحت تاثیر صحبت های این و اون قرار نگیر که بهت گفتن آمار بده.اگه به حرف مردم گوش کنی باید ۷۰ میلیارد بار زندگی کنی. دانشگاه هم که مجازیه و فکر نمیکنم حضوری بشه فلن. بنظرم همزمان بخون با دانشگاه تا سال دیگه.میتونی توی دانشگاهت تغییر رشته هم بدی

من به عنوان یه نفر که تجربه داره بهت میگم اصلا تحت تاثیر صحبت های این و اون قرار نگیر که بهت گفتن آم ...

من اگه مجرد بودم اوضام فرق میکرد  اصن مهم نبود کجاس واینکهاگه انتقالیم بگیرم باید دانشگاه مقصد ب عنوان دانشحو شبانه برم و شهریه بدم ک نمیتونم ... ب جای اینکه اینهمه پول نت و اینا بدم میتونم کتاب بگیرم برا کنکور برنامه ریزی کنم ی رشته بهتر بیارم اونم تو شهر خودم

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
فک نکنم اخه اون برا اوناییکه بیشتر از دوترم خوندن

نه ترم اول ک بودیم خیلی ها انصراف دادن گفتن قبل بهمن میشه... از مشاور حتما بپرس

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792