2777
2789
ممنونم عزیزم دعا کن چیز خوبی بگیرم پشیمون نشم بعدا

ان شاا،،،حتماچون معلومہ خوش سلیقہ ای گلم،،،،،من بجات بودم بدون تردیدمبل سوم بارنگ ابی یخی برمیداشتم،چون فرش ووالان پردت تیرہ اس مبلتوروشنتربگیر،سورمہ ای کہ تیرس،ابی یخی روشنہ وتم سورمہ ام داری،طوسی خوشرنگم۔خوبہ

وخدایی که بشددددت کافیست❣
درستہ،ولی من مشہدم۔وتولیدیای اینجاقیمت کمتر=کیفیت کمتر،البتہ قیمتای مختلف دارن،،،ودیگہ اینکہ کارتولی ...

سوالات نمی‌دونم گلم.

من که وسعم در همین حد مبل تولیدی هاست. نمیتونم برم تو فروشگاه سی تومن بدم برا مبل. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالات نمی‌دونم گلم. من که وسعم در همین حد مبل تولیدی هاست. نمیتونم برم تو فروشگاه سی تومن بدم برا ...

گلم منم مثہ خودتم فک کردم تولیدی اونجاکارش بہترہ گفتم سفارش بدم،،،منم ازسرشب تودیواردنبال مبلم😊

سوالات نمی‌دونم گلم. من که وسعم در همین حد مبل تولیدی هاست. نمیتونم برم تو فروشگاه سی تومن بدم برا ...

وای من امروز یه مبل قیمت کردم تو یافت اباد گفت ۸۸ تومن مخم سوت کشید😳😳 خیلی هم معمولی بودا

احتمالا همین سومیه رو بگم اگه خدا بخواد

بازم عجلہ نکن،خوب فکرکن،،،من امشب توتولیدی دیواردنطال مبل بودم شاید100مدل دیدم فقط این۔مدلومیپسندیدم،اومدم سایت دیدم شمام۔عکسشوگذاشتی مطمعن شدم۔عالیہ،ازمدل شلوغ خوشم نمیاد،این مدل تقریبانیمہ راحتی وخوبہ،مثہ سلطنتی اذیت نیستی ،تولیدی مشہداین مدل بین7و8میلیونہ😍

فدات . منو ریپلای کن.

عزیزم من رفتم چهاردانگه امروز قیمتا زیاد فرقی نداشت با ولیعصر که دیروز رفته بودم ولی بعضی از تولیدیا قیمتاشون یه مقدار بهتر بود باید خیلی بگردی.مثلا راحتی که تو ولیعصر ۱۵ بود تو چهاردانگه یه جا ۱۳ قیمت دادن یه جا ۱۱ اما اون مبل کلاسیک طوسیه که دیشب گذاشتم عکسشو ولیعصر ۱۳ گفتن اما چهاردانگه ۲۰😐