اینقد گشت گفت دخترم خواستگار داره فلانه بهمانه تا یه جای خوب براش سراغ کرده دخترشم داره از خوشحالی پر درمیاره میخواددنامزد کنه .من دلم براش میسوزه نمیدونه شوهرو زندگی زناشویی چه دردسرایی داره .دخترش خداییش خوشگله چشماشم سبزن و سفیده واسه این زود دارن میبرنش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
البته بگما بعضیا با سن کمشون از هزار تا زن 70 ساله بیشتر سیاست دارن اعجوبه ای هستن برای خودشون
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین