2777
2789
عنوان

روز عروسیتون ماشین عروستون چی بود؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3244 بازدید | 128 پست

انشالله BMWX7 و Bmw730li 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بی_شوهری_بیداد_میکنه#  

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۹۲ بی ام و  

شب عروسی کل شهر تو خیابون ،اتوبان بهمون تبریک‌گفتن ماشین کروک شو زده بودیم جواب تبریک مردمو میدادیم 🤣شوهرمم گل هارو از رو‌ماشین میکند پرت میکرد برای دوست و اشنا اونها هم جیغ دست سوت میزدن🤣🤣🤣 منم عین چی بلند میشدم تو اتوبان دسته گل تکون میدادم برا فامیل هامون 🤣🤣🤣🤣 زدیم کنار خیابون بزن و برقص  منم وسط خلاصه خفه کردم خودمو 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما

۲۰۶ 

مال دوست شوهرم بود 

تازه کلید لاستیک زاپاس رو یادش رفته بود بهمون بده وقتی رفتیم باغ برای عکس و اینا لاستیک ماشین پنچر شد از باغ اومدیم بیرون وسط اتوبان متوجه شدیم که ماشین پنچره 

خلاصه سرتون رو درد نیارم حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم اونجا معطل شدیم تا دوست شوهرم کلید بیاره برامون بتونیم زاپاس رو بندازیم زیر ماشین بعد ترافیک هم بود همه ماشینا کنار ما سرعتشونو کم میکردن که مثلا عروس رو تو ماشین ببینن😂😂 خیلی لحظات سختی بود ولی بعدا که یادمون میافتاد خیلی خندیدیم 😁

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

سال ۹۲ بی ام و   شب عروسی کل شهر تو خیابون ،اتوبان بهمون تبریک‌گفتن ماشین کروک شو زده بود ...

😐😅

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
سال ۹۲ بی ام و   شب عروسی کل شهر تو خیابون ،اتوبان بهمون تبریک‌گفتن ماشین کروک شو زده بود ...

چقددددررر فعال بودین من شوهرم گفت زشت نیست داماد تو ماشین عروس سیگار بکشه گفتم گور پدر هرکی میگه زشته😂😂تنها کار هیجان انگیزمون اون بود😂😂بقیش فقط همدیگه رو نگاه کردیم😂

👈🤷👉
۲۰۶  مال دوست شوهرم بود  تازه کلید لاستیک زاپاس رو یادش رفته بود بهمون بده وقتی رفتیم با ...

😂😂😂

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
چقددددررر فعال بودین من شوهرم گفت زشت نیست داماد تو ماشین عروس سیگار بکشه گفتم گور پدر هرکی میگه زشت ...

ما خودمونو خالی کردیم حسابی من اصلا علاقه ای به روال ها رسم ها وای زشته بده ها ندارم فقط هم یک مراسم گرفتیم 

تازه لباس عروسم معمول هم  نپوشیدم که دسته گل و ارایشگاه اینها رفتم ولی لباسم پفی نبود صاف بود دامنش دنباله داشت فقط و دکلته موهامم جمع کرده بودم یه تاجم داشت ارایشمم نه خفن بود نه کم معمولی 

تو سالن مامانم اینها میگفتن دختر بشین زشتههه🤣🤣 به زور میبردن منو میشوندن یعنی طوری بود من عین چی وسط جمع میرقصیدم دوماد کنارم وایساده بود دست میزد میخندید بقیه هم دور ما میرقصدن شوهرم اهل رقص نیست بلدم نیست 

هی خدا یادش به خیر برام همه چی زنده شد 

ببین فردای عروسیم انگار همه چی خواب بود انگار نه انگار بود 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما