2777
2789
مرسی فداتشم.اره تکرار میکنم.برام لطفا دعا کن.بعد ۳تا سقط باردار شدم.

انشالله میمونه و باعشق کنارت بزرگ میشه 

منم بچه هام یکی در میون میمونن 

یه سقط داشتم بعد دخترم دنیا اومد یه سقط بعد از دخترم داشتم که بعد از سقطم  الان باردارم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالله میمونه و باعشق کنارت بزرگ میشه  منم بچه هام یکی در میون میمونن  یه سقط داشتم بعد ...

مرسی عزیزم انشالله🌷🌷 

اخی گلم.😔..دارو مصرف نمیکنی؟؟انوکسا؟؟خداروشکر انشالله ک سالم‌میاد بغلت

سقط مکررم.برا همون همه چیز برام استرس اوره،فک میکردم عددش باید بالای ۲۰۰ باشه،نگران شدم

توکل به خدا کن عزیزم ان شاءالله نه ماه بعد نی نی گلت به دنیا بیاد فقط بدون اگه خدا بخاد این اعداد و ارقام هیچی نیست برای منم دعاکن بعد از سه بار آی وی اف ناموفق خدا بهم نظری بکنه❤

مرسی عزیزم انشالله🌷🌷  اخی گلم.😔..دارو مصرف نمیکنی؟؟انوکسا؟؟خداروشکر انشالله ک سالم‌میاد بغل ...

نه دارو دکتر بهم نداد 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
توکل به خدا کن عزیزم ان شاءالله نه ماه بعد نی نی گلت به دنیا بیاد فقط بدون اگه خدا بخاد این اعداد و ...

درسته...انشالله خدا هم بخواد برامون.

عزیزم.انشالله ک زودتر مامان میشی گلم.برات ایت الکرسی میخونم

درسته...انشالله خدا هم بخواد برامون. عزیزم.انشالله ک زودتر مامان میشی گلم.برات ایت الکرسی میخونم

منم برات ۱۴تا صلوات به نیت ۱۴معصوم میفرستم❤کاش یه روزی بیاد همه زنای سرزمینم از ته دلشون شاد بشن

[QUOTE=168156572] خداروشکر ک دفه پیشم بدون دارو جواب گرفتی

بله بدون دارو دخترم صحیح و سالم دنیا اومد خدارو شکر 

راستی بیا اینجا خبر بده بهمون تایپکو حذف نکنی

باشه گلم.

یکساله دنبال درمانم.خیلی اذیت شدم.

ک ۴ماهه اقدام بودم و این ماه مثبت شد.توکل بخدا...انشالله ک ایندفه همه چی خوب پیش بره