2777
2789
عنوان

خل و چلا 😍😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 302 پست
ای جان اسی خوبی من دیر رسیدم😭😍😍😍

سلام گلم خوبی گفتم که تاپیک میزنم

عب نداره حالا چخبر خوبی اون دوستامم دیدی؟😂😂

ازین به بعد تگت میکنم 😉

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدا بشم  توخوبی با مرااااام؟😂😂😍

سلام عشقولی چطوری؟😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
سلام عزیزم ممنونم خوشحال میشم توجمعتون باشم😍🌷🌷

ما بیشتر خوشحال میشیم 

ورودت رو به جمع خل و چلا تبریک میگم😂😂

😂😂😂😂

خل شدی رففف😂😂😂😜😎

خول بودم😓😂😂

خیلیم عالی 😂😂😂

توکه تااونجا اومدی حسشو داشتی بقه تاپیک هامم لایک کن ممنون🌷🍬

حتما باشه گلم💙

اسی بیشوووور چرا منو نتگیدی😭قهلم

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  
فشارهای برادر داری خلت کرده 😁😁😂😂😂😂😂😂

نمک رو زخم ام نپاش😂🤕🤕😂😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
فکر کردم فقط ما خلیم نگو خیلیا خلن بشمار ببین چند نفر خلیم 

🤣🤣🤣

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
اسی بیشوووور چرا منو نتگیدی😭قهلم

عههههههه مگه توامدخل و چله باشه ازین به بعد

تگ میکنم😀

عههههههه مگه توامدخل و چله باشه ازین به بعد تگ میکنم😀

اره اصن من خل و چل خودتم😎👊🏻

مرررسیو نپص❤💛🧡

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  
فاطیما دلم گرفته 😂😂😂

شراااا گلم؟

الهی عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

می گم مامان و بابام می خوان برن مسافرت منو نمی برن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂

اره اصن من خل و چل خودتم😎👊🏻 مرررسیو نپص❤💛🧡

ای ژوووووون پس باشع توام عضو اکیپ خلو چلا شدی😂😂❤