2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

چون فرهنگ خونواده و فامیلش و البته خودش با ما فرق داره

تفاوت فرهنگ و عقیده بین خونواده هامون از اول مشخص بود

من فکر میکردم این تفاوت کمه درحالی که زیاد بود

تو دوران آشنایی نمیتونستم بفهمم این تفاوته انقدر زیاده ولی بعدا تو رفت و امدای بیشتر مشخص شد ولی زمانی که عقد کرده بودیم و نمیشد دیگه کاریش کرد

البته خیلی مرد خوبیه زندگیمون خوبه خداروشکر

اما بهش که فکر میکنم احساس میکنم با فرد خیلی بهتری میتونستم ازدواج کنم

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

من اتنخاب نمیکردم چون خیلی دنیاها و ارزوهامون باهم فرق داره

تا ۵ سال پیش انتخابم همین بود و میگفتم مهم دوست داشتنه ولی الان میبینم جوونی و عمرم رفت بدون هیچ لذتی

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

اره حتما. 

با اینکه چند وقت مثل قبل نیستیم با هم و کمی به مشکل برخوردیم. ولی باز هم انتخابم همین بود.چون خیلی دوستم داره.

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن