بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم فکرکردی همه ما داریم کیف میکنیم!!؟ فقط داریم میگذرونیم که تموم بشه بی خیال باش این دنیا هیچی واسه هیشکی نداره همه خسته شدیم یه انگیزه الکی پیدا میکنیم و روزگار میگذرونیم بیخیال بابا
سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
خدا نکنه عزیزم دختر همسایه ما هم همین شرایط و داشت ۲سال ازدواج کرد ۸ ماهه باردار بوددیشب بر اثر کرونا خودش و بچه اش فوت کردن همون مادر الان نابود شد عین مرغ سر کنده مونده چکار کنه .مادر همیشه مادره