کاربری__هشتممه مدیر استارتر عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2413 عنوان از بس بخاطر ازدواج نکردنم مسخره ام میکنن نمیتونم جایی برم 1212 بازدید | 58 پست همش میگن چرا ازدواج نمیکنی دختر مثل میوه اس زودی پلاسیده میشه و هزار چیز دیگههمش مسخره ام میکننمیشه دعام کنید زودی ازدواج کنم از حرفاشون راحت شم یا رقیه 1399/09/21 | 21:51 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دعوای_زن_و_شوهری عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 10889 بگو پلاسیده مغزای شماستمغزهای_کوچک_زنگ_زده# استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6164 الهی یه بخت خوب قسمتت بشه ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
ostadaramesh عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 3297 انسان رو با میوه مقایسه میکنن؟!من دیگه حرفی ندارمحالا مگه چند سالته؟ لا اقة لنا.
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 غلط میکنن ...عشقم هر وقت عاشق شدی ازدواج کن 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
fatemehh928 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 12088 گوه میخورن😒😒 اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت : )
الناز_خانوم عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 11915 انشالله ازدواج کنی با بخت خوب و خوشبخت بشی ازدواج نکردن خیلی بهتره تا کردن و کلی غصه خوردن من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم