سلام به همه..دوستای خوبم کسی تجربه خرید وسایل برقی از گناوه داره؟میخام یخچال و فریزر جدا بخرم..مطمئنه؟میخام انلاین بخرم...اولش گفتن 2 تومان بدید بعد ک یخجال رسید و وصل شد بقیه پولشو بدید..تجربه دارین؟
ولی اینقدر تفاوت نیست نهایت 1 تا 10ملیون تفاپت قمیت داره
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چون استوک هم احتمال داره بهت بندازن بازار دیلم بهتره
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
قيمت های دیلم و ده شیخ نسبت به شیراز چطوره؟؟ خوله ارزش رفتن داره؟؟
اره قیمتاش خیلی فرق دارهذمندیه ساید الجی 4 سالذپیش بهم گفتن 7800 تازه سفارش ایران یه کره ای اصل سفارش امارت خریدم 4900
تلوزیون اسمارت فورکی بهم گفتن4000 تومن اونجا گرفتم 2 اصلی سفارش امارات
انشالله جاده باز شد خودت بری بهتره چئن اینجوری احتمال اینکه بهت استوک بدن زیاده