2777
2789
عنوان

خرید از گناوه ..دوستان بیاین همه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
ما خودمون زنگ میزنیم از ده شیخ برامون میارن حالا خراب یا درست ولی چند سال پیش رفتیم دیلم تلوزیپن اور ...

قيمت های دیلم و ده شیخ نسبت به شیراز چطوره؟؟ خوله ارزش رفتن داره؟؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصصصلا من حضوري رفتم گناوه جنس ايراني رو به اسم خارجي بهم انداختن البته من وسيله برقي نخريدم

ای بابا...ممنون از راهنمایت عزیزم

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍
اخه ما دوریم عزیزم 

اگر کسی میشناسی خرید کن که مطمیینی 

ولی اینقدر تفاوت نیست نهایت 1 تا 10ملیون تفاپت قمیت داره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اگر کسی میشناسی خرید کن که مطمیینی  ولی اینقدر تفاوت نیست نهایت 1 تا 10ملیون تفاپت قمیت داره&n ...

نه متاسفانه نمیشناسم..فعلا باید بیخیال بشم 

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍

چون استوک هم احتمال داره بهت بندازن بازار دیلم بهتره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
قيمت های دیلم و ده شیخ نسبت به شیراز چطوره؟؟ خوله ارزش رفتن داره؟؟ 

اره قیمتاش خیلی فرق دارهذمندیه ساید الجی 4 سالذپیش بهم گفتن 7800 تازه سفارش ایران یه کره ای اصل سفارش امارت خریدم 4900 

تلوزیون اسمارت فورکی بهم گفتن4000 تومن اونجا گرفتم 2 اصلی سفارش امارات 

انشالله جاده باز شد خودت بری بهتره چئن اینجوری احتمال اینکه بهت استوک بدن زیاده