2777
2789
عنوان

واقعا برای بعضی افراد متاسفم:/

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 149 پست
چون از عقب کردنت یا مادرتو ب همین خاطر عقده شده سر دلت  وگرنه این همه عقده بعیده 🤤 زدن مادرت ...

نی_نی_یار_شب   لطفانی_نی_یار_شب   لطفانی_نی_یار_شب   لطفا  

آقامون گفته با تو خوشبخت ترین مرد دنیام🤩🤩🤩
بابا من چی بگم به قرآن من خودم لرم این پیام مال اونیه که توهین کرده من فقط کپی زدممم😭😭😭 چرا هی ب ...

بابا اولش مینوشتی اون‌کاربره اینو‌گفت

همه رو به اشتباه انداختی،یه دعوا هم درست کردی دوباره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا من چی بگم به قرآن من خودم لرم این پیام مال اونیه که توهین کرده من فقط کپی زدممم😭😭😭 چرا هی ب ...

😆😆😂😂ای بابا حداقل اولش میگفتی اون گفته

ولش کن زنکع دیونه رو .بقول مَردا ب تخمم😁😁

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
تو یکی تو روخدا معرف لرها نباش  آبروی همه رو میبری بااین طرز حرف زدنت

دوستان چرا هی توهین میکنین من قصدم توهین نیست 

ما خواستم بدونین که توهین کردن به اقوام های ایرانی خوب نیست و نشانه شخصیت طرف آقا جان توهین نگکنینننن

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

استارتر عزیز اقوام درسته نه اقوام ها

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
ببین گاگول تو لر نیستی !! توهم یکی هستی عین بهاره رهنما فقطداری از موقیت لرها استفاده میکنی ! تو حتم ...

الان شما با این تهمت ها ابروی لرا رو حفظ کردی ؟

جنبه ندارید دیگه وارد بحثی نشید که تهش فقط تهمت میزنید 

بیجنبه_نباش😑#  

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
ما هممون ایرانی هستیم ... لر ، کرد، ترک، عرب ، بلوچ و ... هممون هم وطن همدیگه ایم .. توهین ب یک قو ...

کیه که این چیزاروبفهمه 

یکی لهجه مسخره میکنه یکی پوشش یکی مدل زندگی......انگار نه انگار هممون هم وطن همیم مال ی کشوریم ولی راحت بهم توهین میکنیم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

با معرفت ترین دوستم اهل کوه دشته 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

@نی_نی_یار_شب  

ابروی خاندان ما شده بازیچه دست چهارنفر که به اصطلاح خودشونو لر میدونن و ابروی خاندانو بردن 

لطفا این تاپیکو تعطیل کنید

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.