2777
2789
عنوان

کاربری منو کیا میشناسن؟😂💙

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 111 پست
من تا لحظع جونمم از خودمو زنم   @venosendo    دفاع میکنم/ تو برام مهم نیسی مهم این ...

اخ جون دعوا مرسی عشخم نگار😍❤🖤😎😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ جون دعوا مرسی عشخم نگار😍❤🖤😎😂

واعوو_ژووونز_براوووووووووو#  

قااااه_قاااااه😂#  

چاخلص_پاخلص_شما#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
واعوو_ژووونز_براوووووووووو#   قااااه_قاااااه😂#   چاخلص_پاخلص_شما#  

ژوووون_یعععع_😃# 😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

من تا لحظع جونمم از خودمو زنم   @venosendo    دفاع میکنم/ تو برام مهم نیسی مهم این ...

صدای ویز ویز پشه میشنوم

@دلوینت‍ تو هم میشنوی؟ اون سوسک کش رو بیار بکشم 

شب مزتحممون میشه

@دلوینت  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

صدای ویز ویز پشه میشنوم @دلوینت ‍ تو هم میشنوی؟ اون سوسک کش رو بیار بکشم  شب مزتحممون میش ...

عارع دیگ حاضرم جونمو بدم ولی نیشم نثارت شع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ولشون کن شب بیا خونه😉😯😯😯😯دلم تنگ بیا مست کنیم 

نگار؟

@______negar______  بیا از عاشقانه هامون بگیم دهنش سرویس بهداشتی شه😎🖤❤😍🍷🍾🍺🥂

ولشون کن شب بیا خونه😉😯😯😯😯دلم تنگ بیا مست کنیم 

امشب می خوام مست بشم عاشق یک دست بشم
بدون تو نیست بودم امشب می خوام هست بشم
یه جون نا قابلی هست بذارفدای تو بشه

بیفته زیر قدمات تاخاک پای تو بشه
کهنه شراب کهنه شراب امشب بال و پرم بده
حرف نگفته خیلیه جرات بیشترم بده
امشب می خوام حرف بزنم خنده کنم گریه کنم
لطفی کن ای ساقی و می چندین برابرم بده

امید#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

صدای ویز ویز پشه میشنوم @دلوینت ‍ تو هم میشنوی؟ اون سوسک کش رو بیار بکشم  شب مزتحممون میش ...

دعوا کنین😍❤😎🖤🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عارع دیگ حاضرم جونمو بدم ولی نیشم نثارت شع/

گفتم پشه نه زنبور عکس

دعوا کنین😍❤😎🖤🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@کوفت۲۴  

نگار؟ @______negar______    بیا از عاشقانه هامون بگیم دهنش سرویس بهداشتی شه😎🖤❤😍🍷🍾 ...

بگیممم من خماااااااااااارتم/