2777
2789
عنوان

عشق یا پول

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 54 پست
چقد ذوق کردم براتتت انشالا از این بیشتر خوشبخت بشی😍😘

مرسی عزیز دلم😘

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

نه عشق نه پول...‌عشق با پول 😕 

😂😭میخوام

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد ذوق کردم براتتت انشالا از این بیشتر خوشبخت بشی😍😘

البته بگم زیادم اوضاعش بد نیست ماشین و خونه خوب داره  خوشگله اصلا. برا من کامل ترینه😍😅

ادم دوتا ادم عاشق میبینه ذوق میکنه 🤗🤗

فداتم 😘

عشق واقعی و خفن فقط یکبار اتفاق میوفته به نظرم ولی تو هر موقع بخوای میتونی پول دربیاری!

درسته

اخی منم عشقم زیاد پولدار نیست و بخاطرش قید آدمای خیلی پولدار و خوشگلی رو زدم 

انیدوارم ارزششو داشته باشن🙈

من به همه آرزوهام قول رسیدن دادم🙈❤یه روزی تک تکشونو تبدیل به خاطره شیرین زندگیم میکنم🙈❤اینو بخودم قول دادم🙈❤