2777
2789
عنوان

بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 26 پست
خب یبار میگفتی عزیزم دوست نداری زنگ بزنم بهت احترام بزارم آدم حسابت کنم رک بگو ، کسی کشته مرده تو نی ...

یه بار بهش گفتم با خنده جاری بازی درمیاریا بعد گف واااای فهمیدی 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار بهش گفتم با خنده جاری بازی درمیاریا بعد گف واااای فهمیدی 😐

میگفتی نه پس همه مقل خودت خنگن از آدم به دور

آدم حسابش نکن بابا، جاری آدمه بهش زنگ میزنی حالشو میپرسی؟ انقدر شعور نداره انقدر تابلو رفتار نکنه

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
زنگ میزنی اول خودتو معرفی کن بعدشم خیلیا تو این فازا نیستن که ناراحت بشن از زنگ نزدن کسی سخت نگیر اگ ...

فکر کنم اخلاقش اینه چون پارسال که پدربزرگم فوت کرد اصلا نیومد 

جالبه به شوهرم زنگ میزنه هربارم مسافرت میریم یا جایی با من کلا حرف نمیزنه با اون حرف میزنه و قطع میک ...

خب دیگه تابلوتر از این داره بی محلی میکنه بهت؟ تو چقدر ساده ای، بچشم دنیا اومد زنگ بزن برادر شوهرت حرف زدی قطع کن، بسوزه بفهمه رفتارش چقدر زشته

جالبه به شوهرم زنگ میزنه هربارم مسافرت میریم یا جایی با من کلا حرف نمیزنه با اون حرف میزنه و قطع میک ...

دیگه زنگ نزن گلایه هم کرد یه موقع بهش بگو

یعنی این ادم تو این سه سال شماره ات  دخیره نکرده

بگیا از صدات نمشناسه

گفتم احترام بذارم مثلا بهش 

احترام خیلی خوبه گلم ولی به بچه انسان، نه یه عقده ای بی دلیل بی محای میکنه، مثل خودش باش ، الان فکر رده چه پخیه هرچی محل نمیده تو باز زنگ میزنی! نمیگه گه کاره خودش بی شعوریه

احترام خیلی خوبه گلم ولی به بچه انسان، نه یه عقده ای بی دلیل بی محای میکنه، مثل خودش باش ، الان فکر ...

منم همین فکر و میکنم که یه شماره ذخیره کردن مگه چقدر از وقت آدم و میگیره