2777
2789
عنوان

دیو و دلبر اپیزود هفتم سیندرلا😂💙

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 605 پست
تو_فقط_بخند_عجقم# 😁❤

جوری بخندم ک از بو پیازچه های دهنم سرمست شی و لوزالمعدمو ببینی؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بچه ها من برم شوهره مخمو جر داد هی میگه ول کن‌گوشیو بریم ببرون😂 فعلا عشقای گیجم😂💗

بی فرهنگا کروناس نرین بیرون😂😂😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دروغ میگهههههه/ باور نکننننن/ @elahe1992     دروغگو سگ لاغر چرا منو میخای ب فنا بد ...

حیفه من

حیف این همه عشق و علاقه ک پای ت ریختم..

دیگه فایده نداره..ت ی خائنی

همچی تمومه دیگه اینجا جای من نیس

من بی گناهم/ @hadis6981     بکش کنار من زن دارم/

سلام خوبید💖💖

من در جهالت پدر زاده شده ام.در کمبود محبت های مادر ،بزرگ شده ام در اوج بچگیم همسر شده ام در اوج تنهاییم مادر من انسانی تنها بی هدف وخسته از کم کاستیم اری هرچه میگذر تنهاترم دلیل ادامه زندگی را نمی دانم هرروز برغصه ام افزوده میشود من شکسته تر از روز قبلم انچه زندگی کردم غلط بوده وتاالان هست حتی خیانت های همسرم عاشق شدن شوهرم تقصیر من بوده او بی وقفه عشق میورزد به دیگری من خورد میشوم انقدر بچگیم تلخ بوده که حتی ارزوی برگشت به گذشته راهم ندارم هرروز به آسمان آبی بی کران خیره میشوم غصه هایم رابا خدا زمزمه میکنم هستی خدای من می بینی

نگار فکر اینم نکن😐🗡😂😂😂

@hadis6981  

بش میگم زن دارم دس بر نمیدارع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خداروشکر...خوندی داستانو؟/

ننننن الان میخونم😂

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
جوری بخندم ک از بو پیازچه های دهنم سرمست شی و لوزالمعدمو ببینی؟/

پانکراستو نشون عمه بده😂😂😂😂😂😂😂😂

حیفه من حیف این همه عشق و علاقه ک پای ت ریختم.. دیگه فایده نداره..ت ی خائنی همچی تمومه دیگه اینجا ...

قلبمو_ضعیف_تر_نکن#  

بی_تو_هرگز#  

سلام خوبید💖💖

سلاام فدات تو خوبی؟/

ارع خودِ تو🙄😁 قلبت ضعیف تر نشه😱

@venosendo  

ببین ونوس من بی گناهم خودشع/

@golbargam     @پیشوولی،    

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂واییی عالیههههه من چقددد این مدلییی داستان گفتنووو دوست دارمممم😁😂😂دم همتون گرم

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
ارع خودِ تو🙄😁 قلبت ضعیف تر نشه😱

عااای بکش کنار سلیطه😐🗡😎🖤😂😂😂😂😂😂

سلاام فدات تو خوبی؟/

ممنونم دوست خوبم💖

من در جهالت پدر زاده شده ام.در کمبود محبت های مادر ،بزرگ شده ام در اوج بچگیم همسر شده ام در اوج تنهاییم مادر من انسانی تنها بی هدف وخسته از کم کاستیم اری هرچه میگذر تنهاترم دلیل ادامه زندگی را نمی دانم هرروز برغصه ام افزوده میشود من شکسته تر از روز قبلم انچه زندگی کردم غلط بوده وتاالان هست حتی خیانت های همسرم عاشق شدن شوهرم تقصیر من بوده او بی وقفه عشق میورزد به دیگری من خورد میشوم انقدر بچگیم تلخ بوده که حتی ارزوی برگشت به گذشته راهم ندارم هرروز به آسمان آبی بی کران خیره میشوم غصه هایم رابا خدا زمزمه میکنم هستی خدای من می بینی