2777
2789
عنوان

دیو و دلبر اپیزود هفتم سیندرلا😂💙

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 605 پست
تو_فقط_بخند_عجقم# 😁❤

جوری بخندم ک از بو پیازچه های دهنم سرمست شی و لوزالمعدمو ببینی؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بچه ها من برم شوهره مخمو جر داد هی میگه ول کن‌گوشیو بریم ببرون😂 فعلا عشقای گیجم😂💗

بی فرهنگا کروناس نرین بیرون😂😂😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ میگهههههه/ باور نکننننن/ @elahe1992     دروغگو سگ لاغر چرا منو میخای ب فنا بد ...

حیفه من

حیف این همه عشق و علاقه ک پای ت ریختم..

دیگه فایده نداره..ت ی خائنی

همچی تمومه دیگه اینجا جای من نیس

نگار فکر اینم نکن😐🗡😂😂😂

@hadis6981  

بش میگم زن دارم دس بر نمیدارع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خداروشکر...خوندی داستانو؟/

ننننن الان میخونم😂

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
جوری بخندم ک از بو پیازچه های دهنم سرمست شی و لوزالمعدمو ببینی؟/

پانکراستو نشون عمه بده😂😂😂😂😂😂😂😂

حیفه من حیف این همه عشق و علاقه ک پای ت ریختم.. دیگه فایده نداره..ت ی خائنی همچی تمومه دیگه اینجا ...

قلبمو_ضعیف_تر_نکن#  

بی_تو_هرگز#  

سلام خوبید💖💖

سلاام فدات تو خوبی؟/

ارع خودِ تو🙄😁 قلبت ضعیف تر نشه😱

@venosendo  

ببین ونوس من بی گناهم خودشع/

@golbargam     @پیشوولی،    

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂واییی عالیههههه من چقددد این مدلییی داستان گفتنووو دوست دارمممم😁😂😂دم همتون گرم

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
ارع خودِ تو🙄😁 قلبت ضعیف تر نشه😱

عااای بکش کنار سلیطه😐🗡😎🖤😂😂😂😂😂😂