2777
2789
عنوان

دیو و دلبر اپیزود هفتم سیندرلا😂💙

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 605 پست
من قربون اون قلبت بشم😅😍💞💞🤗

عههه خدانکنع......دور از جون/

واعو#  

ژونز#  

براوووو#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم کار تورو انجام دادم نزذیک‌بود باردار شم‌ولی پریود شدم😂😂😂😂

پگاه باز میخای مارو بدی هوا دلم درد گرف کثافتتتت تففف ب چوخت دلممممم/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@elahe1992     برو خودتو بکشششش کپکی      /

نه نه من به تو اعتماد دارم عزیزم🗡😐🖤😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
عههه خدانکنع......دور از جون/ واعو#   ژونز#   براوووو#  

عزیزمی که😅😍😘😘😘😘😘💞💞💞💞💞💞💞🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺😂😂😂😂🌺💗💗💗💗💗💗💗💗🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
😂😂😂❤❤ معروفتون کردم😜😂

عارع ب کارت ادامع بدع راضیم ازت/

یه پسر اسکلی بوده دیو میشه بعد یه بابایی رو گیر میندازه بعد دختر باباعه میاد نجاتش میده خودش جای باب ...

واو😱😐

چه خفن😐

از رمان غرور و تعصبم قشنگتره پس😵😁😐😂

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562
مهم نیس  خلاصه نویسی رو حال کن  عشخم🍬😎😎😎😎😎

باعش عشخم😐👌🏻😂😂😂سیب زمینی بزن🥔🤦🏻‍♀️😐😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
پگاه باز میخای مارو بدی هوا دلم درد گرف کثافتتتت تففف ب چوخت دلممممم/ قااااه_قاااااه😂#  

تو کلا رو هوایی گهگداری میای پایین

دیگه به من که نگو عاغااااا

نفس همه چیو برام‌گفت ازون روز کذایی😂😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
نه نه من به تو اعتماد دارم عزیزم🗡😐🖤😂😂😂😂

@elahe1992  

بیشتر برو خودتو بکش پگاه کپکی  /