2777
2789
عنوان

دیو و دلبر اپیزود هفتم سیندرلا😂💙

| مشاهده متن کامل بحث + 4021 بازدید | 605 پست
من‌فک‌میکنم خداقل تو الان با ۵ نفری😂😂😂 نمیدونم استایلت بیانگر‌ اینه😂 منم دوستام فک میکنن با هم ...

یا خدااا پشمای زیر بغلم فررر خورد پگاه چی میگی دختررر 5 نفرررر    وای ننع    /

ن جونوم من مثبتم ازین چرتکا خوشم نویاد/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فعلا سیب زمینی در دسترسه 😂😂😂😂💙👌🏻🤦🏻‍♀️🥔

خاک عالم بر سرع شیطان/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
این عشقت با منم بوده به هممون خیانت کرده😂😂 @______negar______    

اولیش من بودم اخریشم من بودم حجمه درست نکن واسه عجقم😎🖤😐😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
😐😐😐 عاشختم#   لنتی#  

واقعاً حوصلم نشد بخونم 😐

چکیده ای از داستانشو بگو لطفاً😐😁

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562
😁لهنتی چند تا سیم کارت داری من اینو بترکونم چیزی نیس باش عضو شم نامردااااا  حقمو خوردین😂😂 ...

کاربری مال دوستمه عزیزم

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
این عشقت با منم بوده به هممون خیانت کرده😂😂 @______negar______    

@venosendo  

ونوس عشخم شر میگ میخاد تفرقع بیفکنع تو باور مکن/

قااااه_قاااااه😂#  

اینو بجای من نگه دار من دیگه دختری به اسم بل بلقیس ندارم ... دیو ضمن دعا و خواستن حاجتش یعنی شفای ت ...

این قسمته برعکس شده اسی دوباده بزا :/

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
@venosendo     ونوس عشخم شر میگ میخاد تفرقع بیفکنع تو باور مکن/ قااااه_قاااااه😂# &nb ...

من ا چشام به تو بیش اعتماد 😐🗡🗡🗡🗡🗡🔫⚔✂️😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶
@venosendo     ونوس عشخم شر میگ میخاد تفرقع بیفکنع تو باور مکن/ قااااه_قاااااه😂# &nb ...

گمشو بابا میخای شات بذم‌تنها بودی نفسو دعوت کردی خونتون

تازه فیلمتونم دارم باهم دعا میکردین😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍