2777
2789
عنوان

رابطه جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 19724 بازدید | 53 پست
نمیدونم شاید قشنگ مخمو زده

اونم همسن خودته ۱۸ سالشه.

یه پسر ۱۸ ساله درک و فهمش خیلی کمتر از یه دختر ۱۸ ساله ست و الانم یه جورایی هورموناش بهش دستور میده نه عقلش پس کلاً بیخیال شو.

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دائیشم هنوز دهنش بوی شیر میده

چ برسه ب پسره

پسره تو سن حساسیه اصلاااا هم قصد ازدواج نداره فعلا...

گول حرفاشم نخور

زیاد حرف زد بگو با خانوادت بیا

سعی کن خودتو نجات بدی از دستش

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹

یاد خریت های خودم میفتم با ی پسر هوسباز دوست بودم بهم وعده ازدواج داد خام و بی تجربه بودم حرفاشو باور کردم تازه اون 22 سالش بود

من 15  16 بودم اونم روم غیرت نداشت ولی یجوری وانمودمیکرد برا ازدواج میخوادم ک باورم شد

توروخدا اگ خودتو دوس داری کات کن 

کم سنی شایدم اولین تجربته متوجه نیستی داری راهو اشتباه میری بی شک قصدش ازدواج نیست برا سواستفاده میخوادت 

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

تورو حضرت عباس راست میگی؟😫😫😫 لنتی ۱۸ساله هرروز تو یه موده روچیش حساب بازکردی😐😐😐

تازه شایدم بهش بگه اقایی😂😂😂

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

عزیزم الان دوتاتون هورموناتون ریخته بهم. 

وتو سنی هستید که فکر می‌کنید بعد ازواج درست میشه. 

اما 2سال دیگه که شما 20 ساله عاقل میشی و ایشون تازه وارد دوره نوجوانی ورفیق بازی وسیگار وقلیون رومیشناسن وشما نمیتونی کنترل کنی و........... پشیمون مشی