2777
2789

بینید حالا نمیدونم میخواید تاپیک رو بترکونید یا نه 

ولی من از شما فقط کمک میخوام

میخوام بدونم این پسره واقعا منو دوس داره یا داره از لحاظ جنسی ازم استفاده میکنه

پسره 18 سالشه هم سنیم

قصدمون ازدواج بود 7 ماه التماسم میکرد باهاش برم تو رابطه و هیچ وقتم برای اشتی پیشقدم نشد کل رابطمون دعوا بود 

هیچ وقت جلو دوستاییش که بهم بی احترامی کردنو بهم نظر بد داشتن غیرتی نشد(اگر ماجرا رو نمیدونی تاپیکای قبلی رو بخون)

بعدش پسره امروز باهاش دعوام شد بازم خودم رفتم اشتی کردم ولی یهویی حرف اومد رو اینکه من عادت ماهیانه شدم و عصابم خورده 

بعد حرفو کشید به جا های باریک و یه اسکرین از گیفای گوشیش بهم داد که کلی توش گیفای غیر اخلاقیه جنسی بود و بهم میگف که من در حال حاضر هوسم زیاد شده....

بعدش بهش گفتم گیفایی که تو شاته برام بفرس میخوام برای دوستم بفرستم واقعا هم میخواستم برای دوستم بفرستم بهش بگم ماجرا رو 

اونم گیفا رو فرستاد 

بعدش با پسره برخورد کردم گفتم تو چرا اینجوری حرف میزنی من هیچ وقت بهت تن نمیدم اونم گف مگه من چی گفتم بهت خودت گفتی گیفا رو بفرستم

منم بش گفتم که خب تو شات دادی ازشون منم گفتم بفرس 

چرا شات دادی چرا با من بد حرف میزنی.....

از این جور حرفا 

لطفا کمکم کنید من حس میکنم پسره خیلی دوسم داره و از روی جاهلیت اینطور رفتار میکنه 

واقعا بین دو راهی موندم 

لطفا بدون فکر کردن جواب ندین

عق#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای خدا یعنی منم انقد بچه بودم الان تو یه سنیه که پرازشهوته به چیز دیگه ای فک نمیکنه اینکه میگی اصلا روت غیرتی هم نمیشه ملومه فقط و فقط هوسه

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه

از پسره 18 ساله برا دختره 18 ساله دوست پسر درنمیاد😐دیگه شما 18 سالته نباید خام پسره 18 ساله بشی که باید بدونی دیگه هدفش ازین حرفا و کارا چیه.

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

چقد تاپیک زدی ازش...

چقد وابسته یع ادم بیخود هستی. بنظرم این عشق نیست .یکم برا خودت ارزش قایل شو.اصلا با اون اینده ای نداره

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

نگاه عزیزم پسر ۱۸ خیلی بچه س و خب برای ازدواج مناسب نیس قبل از اینکه وابسته بشی فکر کن آدم خوبیه . درآمد کافی رو داره و ...

دوستی های این جوری خیلی کم یه ازدواج ختم میشه ‌. و بیشتر پسرا به دلایل معلومی وارد اینجور رابطه میشن  

عزیزم چقدر راحت گول می خوری

یا می خوای خودت رو گول بزنی

پسر 18  ساله ای  که مدام با فیلم های مستهجن  خودش  رو تحریک می کنه اونم تو سن بلوغ

چه جور باید به هدفش سرسه

خوب میگه باهات  ازدواج می کنم

تو هم که خودت خوشت می اومد ازش

فقط منتظر این کلمه

که بهش اعتماد کنی

حالا اگر همه بگند نه

یکی بگه اره

اون آره چشمت رو می گیرا و میگی تایید شدم

چون دلت همین تایی  رو می خواد

نه تفکر

نگاه عزیزم پسر ۱۸ خیلی بچه س و خب برای ازدواج مناسب نیس قبل از اینکه وابسته بشی فکر کن آدم خوبیه . د ...

ادامه حرفم😅

اگه اون واقعا تورو می خواس و قصدش ازدواج بود همون اول از خانواده اش می خواس بیان خواستگاری ...اینکه میگن اول آشنا شیم بعد به خانواده میگیم همش حرفه و کسی که این وسط ضربه می خوره بیشتر دختره ‌‌.

و اینکه اینقدر خودتو دسته پایین نگیر تو هنوز سنی نداری . سعی کن پیشرفت کنی و ادمای بهتری رو به رو شی 

ببخشید طولانی شد 😄 منم ۱۸ سالمه و تا حدی درک میکنم 😊