2777
2789
عنوان

یه شعری که خیلی تو ذهنتون مونده چیه??😊😊😊😊😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 120 پست

پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت 

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 
دوری بین من و تو دوری ماھی و دریاست 😔😪

😔❤❤❤❤

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت 

😂😂😂

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

دل داده ام بر باد...بر هر چه باداباد

مجنون تر از لیلی...شیرین تر از فرهاد

ای عشق از آتش اصل و نسب داری

از تیره ی دودی...از دودمان باد

آب از تو طوفان شد...خاک از تو خاکستر

از بوی تو آتش...در جان باد افتاد

هر قصر بی شیرین...چون بیستون ویران

هر کوه بی فرهاد کاهی به دست به باد

هفتاد پشت ما از نسل غم بودند

ارث پدر مارا، اندوه مادر زاد

از خاک ما در باد بوی تو می آید

تنها تو می مانی...ما میرویم از یاد...قیصر جان امین پور😎

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بلاچاووو بلاچاوووو بلاچاوووو

😂😂😂😂😂اثرات قرنطینه😂❤

دل داده ام بر باد...بر هر چه باداباد مجنون تر از لیلی...شیرین تر از فرهاد ای عشق از آتش اصل و ...

عاااااااالی😍😍خیلی قشنگ بودددد

😄😄یه سریالم میبینم هی توش اینو میخونن

😄😂

آمده‌ام که سر نهم عشق تو را به سر برم

ور تو بگوییم که نی نی شکنم شکر برم

آمده‌ام چو عقل و جان از همه دیده‌ها نهان

تا سوی جان و دیدگان مشعله نظر برم

آمده‌ام که ره زنم بر سر گنج شه زنم

آمده‌ام که زر برم زر نبرم خبر برم

گر شکند دل مرا جان بدهم به دل شکن

گر ز سرم کله برد من ز میان کمر برم

اوست نشسته در نظر من به کجا نظر کنم

اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم

آنک ز زخم تیر او کوه شکاف می کند

پیش گشادتیر او وای اگر سپر برم

گفتم آفتاب را گر ببری تو تاب خود

تاب تو را چو تب کند گفت بلی اگر برم

آنک ز تاب روی او نور صفا به دل کشد

و آنک ز جوی حسن او آب سوی جگر برم

در هوس خیال او همچو خیال گشته‌ام

وز سر رشک نام او نام رخ قمر برم

این غزلم جواب آن باده که داشت پیش من

گفت بخور نمی‌خوری پیش کسی دگر برم     مولانای جان❤❤❤

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
😔❤❤❤❤

این شعر رو میپرستم 

سرلوحہ ی زندگیمہ 

دیوانہ و دلبستہ ی اقبال خودت باش 

سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش

یک لحظہ نخور حسرت آن را کہ نداری 

راضی بہ ھمین چند قلم مال خودت باش

دنبال کسی باش کہ دنبال تو باشد

اینگونہ اگر نیست بہ دنبال خودت باش

پروانہ قشنگ است است ولی بی غم و منت

منت نکش از غیر پر و بال خودت باش

صد سال اگر زندہ بمانی گذرانی 

پس شاکر ھر لحظہ و ھر سال خودت باش 

اقبال_لاھوری#    

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
منم  دست از طلب ندارم تا کام من برآید.  یا تن رسد ب جانان یا جان زتن درآید

و این:

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرامِ جان 

جان به غمهایش سپردم، نیست آرامم هنوز

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

آدمک آخر دنیاست بخند 

آدمگ مرگ ھمینجاست بخند 

دست خطی کہ تو را عاشق کرد 

شوخی کاغذیہ ماست بخند 

آدمک خر نشوی گریہ کنی 

کل دنیا سراط است بخند 

آن خدایی کہ بزرگش خواندی 

بہ خدا مثل تو تنھاست بخند

فریدون_مشیری#  

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚