2777
2789
عنوان

نسترن ای عشق من😍😍😍❤❤😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 24166 بازدید | 3743 پست
انشاالله پس بلالشو من میارم  پختیم ی بند وصل میکنیم بهش میندازیم تو اب نمک  بعد بندو می ...

😂 چه ماریه ی طرفش حوضچه نمکه تمیز ترم هست میندازیم اونجا قشنگ نمکی شه😋

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هوچی🙄🍑 بیا هولو بوخور

موز

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من عنوانو دیدم داشتم ادامه شو واسه خودم میخوندم😁 نسترن ای عشق من 🌸🌸 بگو تو رو به خدا💃💃💃💃 ا ...

😍😍😍😍😍مرسی عزیزم @1740  

بقیش تقدیم شما😂😂😂

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
چه بحث بیخود میکنی؟بیکاری هی بحث پیش میکشی؟اصلا چته؟یه کلمه گفتم سایت بچه بازی شده افتاده دست ژینا و ...

عزیز دلم بردن اسم اشخاص به هیچ وجه صحیح نیست 

ما چه عشق بازی کردیم؟ اصلا کردیم درست میگی 

فقط باید دعوا و تو سر هم زدن باشه 

یا تاپیک پر محتوا از نظر شما تاپیکای خواهر شوهر مادر شوهر برادر شوهر و خیانته که به جرات میگم نصفش دروغه

تاپیکای دروهمی اشکالی داره؟ خوشی و شادی اشکالی داره؟

جای شما تنگ شده؟ با وجود ما؟ 

شما نرو تو تاپیکای که دوست نداری نه اعصاب خودت بهم میریزه نه دیگران 😊

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بنده خدا اخع حرف حق زد الکی طرفداری نکردم 😐🌹😂😂 @یک_دختر_ابانی   اون قمه رو بدع من حاجی ...

حاجی قمه روو خودت میکشم😂

خدایی باهات نمیشه رفت دعوا

وسط دعوا هرکی بهتر بزنه میری سمت همون فک کنم😐

سست_عنصر_نباشیم😑#  

حمایت.از.شوهر.استارتر#  

@پرستوparasto این هشتگ بالا اومد زدم روش ببخشید دیگه😂😝

حمایت#  

https://harfeto.timefriend.net/16285020383657          .                                                                                         https://www.goftino.com/c/b9qlKv.                                   تا شقایق هست زندگی باید کرد....🌸۱۴۰۰/۰۸/۱۳ ۲۳:۴۳🌸.       قول دادیم 🍁🥰.                                                                           حلال ترین حلال زندگیم......🌸🌸🌸.                                        9999💙♾️.                                                                              میرسه ادم به ادم....ای کاش فرشته نبودی🌸🌸🌸
نداریم فقط هولو و فلفل🙄

نخواستم اصلا

اونم عالیع 😁🤣

چاییی نبات بخور 🍮🍮🍮🍮🍮

☕☕☕☕☕☕☕☕☕

☕☕☕☕☕☕☕☕☕

🍮🍮🍮🍮🍮😁😁😁😍😍😋😋😊

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز