2777
2789
عنوان

نسترن ای عشق من😍😍😍❤❤😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 23789 بازدید | 3743 پست
سرم تو زندگی کیه الان؟خدا شفا بده

سرت تو دوستی ماست 😐😐❤

حوصله.بحث.ندارم#  

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
نه اینکار رو نکن در حقش ظلم میکنی  بذار خودش جواب بده ،ک معلمش بفهمه کجاها رو یاد نگرفته  ...

نه که تقلب یکم کمکش کنم که عجله کنه چون خیلی کند می نویسه خداروشکر احتیاجی به تقلب نداره منظورم اینه که تشویق کنم سریع تر بنویسع

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تو حواست باشه خودت نخوری 🤣🤣🤣🤣😝😝

یا خدا🤕😂

بخدا من دانشجوعماااا 

عی خدا 

دبستان بودیم کتک خوردیم 

راهنمایی دبیرستان کتک خوردیم 

الانم باز میخوان بزننمون🤦‍♀️😂

شانس نیس که 

بودن یا نبودن من به شما چه ارتباطی داره؟؟

اگ ارتباطی نداره شما ب بودن ما چی کار داری؟؟؟

خوشحال شدم 

خدافظ

https://harfeto.timefriend.net/16285020383657          .                                                                                         https://www.goftino.com/c/b9qlKv.                                   تا شقایق هست زندگی باید کرد....🌸۱۴۰۰/۰۸/۱۳ ۲۳:۴۳🌸.       قول دادیم 🍁🥰.                                                                           حلال ترین حلال زندگیم......🌸🌸🌸.                                        9999💙♾️.                                                                              میرسه ادم به ادم....ای کاش فرشته نبودی🌸🌸🌸
یا خدا🤕😂 بخدا من دانشجوعماااا  عی خدا  دبستان بودیم کتک خوردیم  راهنمایی دبیرست ...

ما کتک نمی خوریم شما خیلی بدبخت بودید 😐😐❤😂😂😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
سلام مرسی فدات شم😘 شاعر عزیز چنتا شعر بگو چرا مثل قبل نیستی😂😂😂😂

شما لطف داری گلم😅

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
شما که نوشتی دبیرستانی هستی کجا پیشکسوتی

ماشالا جد و آباد هممونم برسی کردیا😂😂😂 

منظورم از زمان عضویت تو سایته 😐

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍