2777
2789
عنوان

نسترن ای عشق من😍😍😍❤❤😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 23788 بازدید | 3743 پست
آهان پس تو دیگه سهمیه ات رو استفاده کردی  برو ته صف تا دوباره نوبتت بشه🤣🤣🤣😝😝😝

😂😂😂😂😂نه نه بازم میخاااااااااممممم

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله اینا اهنگاشونو تو خلوت میزارن 🤪😁 @یک_دختر_ابانی   😆🌹

دیگهههه چییی؟؟

نخیرمممم 

الان اپلود میکنم 

بترکه_چشم_حسود😕# 😝😁

شوخی.بود.نزنی.یوقت#  

https://harfeto.timefriend.net/16285020383657          .                                                                                         https://www.goftino.com/c/b9qlKv.                                   تا شقایق هست زندگی باید کرد....🌸۱۴۰۰/۰۸/۱۳ ۲۳:۴۳🌸.       قول دادیم 🍁🥰.                                                                           حلال ترین حلال زندگیم......🌸🌸🌸.                                        9999💙♾️.                                                                              میرسه ادم به ادم....ای کاش فرشته نبودی🌸🌸🌸
دبستانیا😐

چه ربطی داشت😐😐😂

باور کور شدیم اینقدر سرمون تو پی دی اف و کلیپ و... بود 

۷ صبح باید پا میشدیم سرمون تو گوشی تا ۱۲ ظهر 

سایتا قط میزدن

نت قطع و وصل میشد

به نظرم باید امسالو کلا تعطیل کنن 💃🏼😝😂😂😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
@شاهگان   چیه انگاز آف شدی  ی حرفی میزنی جرات داشته باش وایسا پاش ن ک بگی و بری

بله؟چیز دیگه ای باید بگم؟گفتم این بچه بازیا چیه تو سایت مد شد هی دوستای همو صدا میزنید قربون صدقه هم میرید

😳😳😳زیست نخوندی بعد اومدی سایت  بدووووو برووو تا دعوات نکردم🤨🤨🤨

الان میرم😥😥🤣🤣

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️