2777
2789
عنوان

مادرشوهرم غذاهایی که دوس ندارمو درست میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 101 پست

از این به بعد غذاهای که دوس نداری رو خیلی خیلی تشکر کن و با ولع بخور تا فکر کنه دوس داری و درست نکنه 

و غذای که دوس داری رو یه جوری کمتر تشکر کن وتا اون رو درست کنه

سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضی‌ها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم                                                       ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور  طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه  و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضی‌هامون ندونسته قضاوت میکنیم      پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
🤣🤣🤣🤣حالا ببین گلم من میرم خونش ادا درمیاره اونم میاد ی روز خونمون ..نوبت گربه رقصونی منم میشه 😂 ...

اره اسی شمام براش کنسرو درست کن بگو دیدم خیلی دوس دارینو هی میخورین درست کردم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اع یعنی چی؟ببین من مادرشوهرم بدش میاد تحویلش نگیری ..میخوام نمونم شام وناهار و البته شب ها ..سر قضای ...

میگم اگه قصدش اینه که یه کاری کنه که غذا نخوری و خونه ش نمونی برعکسش عمل کن 

ایول. بر که راه درست روپیداکردی👍🏼👏🏻

🤣🤣🤣🤣والا واقعا  ی کمم این حد شعورش بهم برخورد ..سعی میکنم نمونم اونجا ..ک بفهمه انقد بچه بازی و شوخی برادر نیس ..اخه همیشه اینجوریه ..من لابق نمیبینم اونجا این غذارو درست میکنه ک دستش دردنکنه بعد تعارفم نمیکنه ..بعد کلی ظرف همه رو بشورم خواهرشوهرام بشینن رو مبل ...من تنها کلی ظرف بشورم ..چ خبره ..اصن جوجه هم درست کنه نمی مونم ...چون ن تعارف بلده ن میان کمک ک سفره بندازیم ببریم بشوریم طرفو  ..یکی دوتانیس ک ..بعدشم بره بگه شام ناهار خونمون میخوره و نگهش میدارم اما نگه ظرفاروهم میشوره ..دخترام نشستن ...یکی ندونه فک میکنه من میخورم و میرم کنار ...😒

اره اسی شمام براش کنسرو درست کن بگو دیدم خیلی دوس دارینو هی میخورین درست کردم    

🤣🤣خودش گفته قورمه سبزی بدم میاد الللکککیی😍قورمه سبزی منبع اهن از خداتم‌باشه ..هی درست میکنم براش 🤣🤣میدونی چون فهمیده قورمه سبری دوس دارم اینو گفته 👍

ن من کجا خواستم اینجوری باشه ..بابا از غذاهای  مورد علاقه و اینا گفتیم فهمید هی درست کرد ..🤣

شیطون راستشو بگو چکارش کردی میخاد اینجوری تلافی کنه خخخخ 

حالا بگزریم ک خیلیام کلا مرض دارن  😁

ببین چی دوست نداره اومد خونتون همونو درست کن تا بفهمه کارش اشتباس

از این به بعد غذاهای که دوس نداری رو خیلی خیلی تشکر کن و با ولع بخور تا فکر کنه دوس داری و درست نکنه ...

🤣🤣🤣الان دو دلم ک اصن شام نهار بمونم یا ن ..دوستمون میگه بمون ..چون شاید میخواد با اینکارش تو نری خونش وعده ها ....شما نطرت چیه؟وقتایی ک غذاهای دیگه دارن برم یا اصن کلا نرم شام نهار

اع من فک میکرد قصدش اینه ک یعنی این غذارو بخور ..اهان گرفتم چطور شد 👍

نه به نظرم وقتی غذایی که میدونه دوس نداری رو میپزه ینی میخواد اذیت شی و نخوری حالا با ولع بخوری روش کم میشه

🤣🤣🤣🤣والا واقعا  ی کمم این حد شعورش بهم برخورد ..سعی میکنم نمونم اونجا ..ک بفهمه انقد بچه با ...

وا مگ کلفت گرفتن خواهر من وقتی همه نشستن توهم بشین دختر دارنو تو میری میشوری 

یعنی چه اصلا اینکارو دیگ نکن توهم برو بشین باهاشون 

نه به نظرم وقتی غذایی که میدونه دوس نداری رو میپزه ینی میخواد اذیت شی و نخوری حالا با ولع بخوری روش ...

اهان اره ی بارم نهار درست کروه بود سفره انداخت ب همه گفت بفرمایید ب من نگفت ..بعد شوهرم‌صدام زد .بعد ک نهارمو نیمه خوردم چون میل نداشتم .. گفت بخور کامل ..معلوم بود ک چون شوهرم منو تحویل گرفت و صدام زد ..منم اومدم ی جورایی روش کم شده بود کم اورد بود

🤣🤣🤣🤣هیچی بخدا من انقد خوبم 😜اون روانبه درگیره

خخخخخ الهی همه مثل هم نیستن بخدا بعضیا کلا بدون اینکه تو کاری ب کارشون داشته باشی اذیتت میکنن 

مادرشوهر من خیلی خوبه خداروشکر ولی جاریم حسوده یکم همه کار میکنه ک منو ناراحت کنه 

🤣🤣🤣🤣والا واقعا  ی کمم این حد شعورش بهم برخورد ..سعی میکنم نمونم اونجا ..ک بفهمه انقد بچه با ...

من عروس اولم. دقیقا من اینجوربود ولی جاری که آمدن. همروبوسیدم گذاشتم کنار. حالاخودشون میدونن. دست پختم خوبه میرم اونجااشپزخونه دراختیار هست هرچی بخوام میریزم ومیپاشم ومیارم. خودش میشوره من پختن اگر و برم. اگرنه خودش همه کاری میکنه