اما خدایی این مدل ادمو ندیده بودم 🤣 ی بار بحث کنسرو شد 🤦♀️من گفتم دوس ندارم ..از اون روز هی هروقت اونجاییم عمدا درست میکنه ..۴ ۵ بار پشت سرهم وعده هایی ک اونجا بودیم همینو برامون اماده کرد ..البته دستش دردنکنه ها ..ولی عمدی بود و بقیم ب خاطر لج باری ایشون با من هی میخوردن کنسرو رو 🤣🤣🤣❤چرا اینجوری میکنه؟خوب مگه نمیدونه هر ادمی ی غذایی رو بدش میاد یا ی چیزایی رو ممکنه نپسنده؟
از این به بعد غذاهای که دوس نداری رو خیلی خیلی تشکر کن و با ولع بخور تا فکر کنه دوس داری و درست نکنه
و غذای که دوس داری رو یه جوری کمتر تشکر کن وتا اون رو درست کنه
سلام، به ۹۹.۹.۹ یی ها لطفا نمک رو زخم نپاشین من جزو اونا نیستم ولی مسخرشون نکنین چون وقتی ببینن کسی میاد مسخرشون میکنه اعتماد به نفسشون کم میشه و دیگه سراغ اینکارا نمیرن اینکارا بیشتر برا روحیه دادن و امیدوار شدن به زندگیه، شاید این کارا تنها امیدیه که میتونن به خودشون و زندگیشون بدن و خودشون هم میدونن قرار نیست اتفاق خاصی رخ بده ولی همین چیزا باعث روحیه گرفتنشون میشه و بعضیها هم چاره ای دیگه ای برا تحمل کردن وضعشون ندارن میدونین چقدر درد داره آدم اینجوری باشه؟؟پس لطفا نمک نپاشیم ******************************************گاهی نظرات رو با لحن خودمون و اشتباهی میخونیم و منظور طرف رو اشتباهی متوجه میشیم گاهی بدون قصد باعث آزار بقیه میشیم و گاهی سوتفاهم میشه و گاهی بخاطر اطلاعات کم گفتن نظر و قضاوت اشتباهی میکنیم و گاهی بعضیهامون ندونسته قضاوت میکنیم پس بخشدم و ببخشین و سعی کنیم نظرات اشتباه و دل شکن و قضاوت اشتباه رو ببخشیم
نه به نظرم وقتی غذایی که میدونه دوس نداری رو میپزه ینی میخواد اذیت شی و نخوری حالا با ولع بخوری روش ...
اهان اره ی بارم نهار درست کروه بود سفره انداخت ب همه گفت بفرمایید ب من نگفت ..بعد شوهرمصدام زد .بعد ک نهارمو نیمه خوردم چون میل نداشتم .. گفت بخور کامل ..معلوم بود ک چون شوهرم منو تحویل گرفت و صدام زد ..منم اومدم ی جورایی روش کم شده بود کم اورد بود
🤣🤣🤣🤣والا واقعا ی کمم این حد شعورش بهم برخورد ..سعی میکنم نمونم اونجا ..ک بفهمه انقد بچه با ...
من عروس اولم. دقیقا من اینجوربود ولی جاری که آمدن. همروبوسیدم گذاشتم کنار. حالاخودشون میدونن. دست پختم خوبه میرم اونجااشپزخونه دراختیار هست هرچی بخوام میریزم ومیپاشم ومیارم. خودش میشوره من پختن اگر و برم. اگرنه خودش همه کاری میکنه