2777
2789

ببیند اول یه سوال حدودا چقد پول میخوای بزاری برای خریدش؟؟ 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
مطمئن باش حیوونی که پیش ادما باشه و به خوردو خوراکو تفریحو سلامتش رسیدگی بشه شرایطش خیلی بهتر تا اون ...

مطمئن نیستم...

حیوان، حیوانه و شرایط زندگیش مثل انسان طراحی نشده

نه_به_حیوان_آزاری#  

#نه_به_همسایه_آزاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق بچه گربه م😍😭

میمیرم واسشون 

ولی وقتی به این فکر میکنم که تهِ تهش چیز واسم نداره  مردد میشم

میدونم خیلی نازن و حتس نگاه کردن به کارهاشون چقد کیف داره اما تهش چی؟ با چیزهای دم دست تر و کم هزینه تر هم میشه اون شادی هارو رو به دست آورد. اسی هدفت چیه از خریدشون؟

این یه سوال خیلی مهمه

چندوقت به طور اتفاقی صاحب چندتابچه گربه ی نااااز و باهوش شدم 😍😍😍😍وبرای خوراک واینا هم واقعا هزینه کردم

ولی اینکه بخوام مخصوصا برم پول بدم برا خریدشون... منو به فکر فرو میبره

اما قبل خرید اولین مطمئنشو هزینشو داری اولیش نزدیک دو میلیون کم کم بعد همراه باید ۲۰۰تومن خرج بدی روزانه کوچیکه باشه پنج وعده غذا حتمیه بعد سه وعده آموزش دانش شونه کردنش دقیقا به نوزاده اما ۱۵ سال باید یه نوزاد نگهداری تمیزکاریاش 

خب ازونجایی ک میدونم حیونای خونگی ب چه سختی پرورش پیدا میکنن و برای همزیستی با انسان و رفتار هایی مثل پارس نکردن و ... باهاشون میشه ترجیح میدم با چیز دیگه ای جز موجودات زنده خودم رو سرگرم کنم:) 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
فکر کنم شما از هشتک گذاشتن خیلی خوشت میاد عشق هشتک

نه_به_هشتک_گذاری#   

ولی جون من نکن این کارو اشتباه محضه!

وابستگی غیرانسانی میاره، کثیفی و بیماری میاره، همسایه هارو هم واقعا آزرده می‌کنه.

اگر مسلمان هستید هم که سگ نجسه، گربه هم تو خونه باشه، موهاش میریزه نماز نمیشه خوند

هرچی اپیدمی میشه خوب نیست باید فکر شده زندگی کرد

چه ربطی داره مگه میخان بیارنش خونه آزارش بدن اتفاقا توخونه بهش محبت میشه  بعدم حیوان خونگی ها ...

گفتم شرایط زندگی حیوان متفاوت از انسانهاست. اولین و روشن ترین شرایطش هم اینه که حیوان برای زندگی در فضای باز و طبیعت خلق شده نه زندانی شدن در خونه

گفتم شرایط زندگی حیوان متفاوت از انسانهاست. اولین و روشن ترین شرایطش هم اینه که حیوان برای زندگی در ...

میگم حیوانات خانگی ژنشون تربیتشون عوض شده برای حیوان خونگی شدن برای زندگی درآپارتمان اینارو اتفاقا اگه رها کنی تلف میشن چون نیاز دارن به مراقبت انسان

نه منظورم به پستتون بود دلم غش رفت براشون😍😍

آهان عزیزم 

آره من هم عاشق بچه گربه هستم 😍😍😍😍

ولی می ترسم 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
نه_به_هشتک_گذاری#     ولی جون من نکن این کارو اشتباه محضه! وابستگی غیرانسانی میاره، ک ...

سگ  اتفاقا بهش میگن بهترین دوست انسانه وابستگی غیرانسانی چیه

سگها هرسه ماه واکسینه میشن وچکاپ توسط دکتر دارو بهشون میدن که موجب بیماری نشن شما ختی اطلاع ندارین تنها یک نوع بیماری بین انسان وسگ مشترکه که سگ منتقل کنه اونم توسط واکسن ازبین میره

اولا شاید ایشون اصلا مسلمان نباشه دوما خونه شما که نمیخاد سگ بیاره شما نیار خونت چکاربه مردم داری

یکلمه یادگرفتن نجسه نجسه ازش بپرسی فلسفه نجس بودن چیه نمیدونه