2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ربط به نوع زندگی شما داره اگر وقت آزاد خیلی دارید سگ چون خیلی به مراقبت احتیاج داره و باید باهاش بازی کنیو و هزینه هاش هم زیاد

اگر کم وقت دارید گربه حیوان مستقل تری هست اگر آب و غذا تامین بشه می تونید برای چند ساعت تنها بزارید و احتیاجی به بیرون رفتن نداره  

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

سگ خیلی بهتره 👌

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
نه_به_حیوان_آزاری#   جای حیوانات زندانه خانه‌ی آدم ها نیست

مطمئن باش حیوونی که پیش ادما باشه و به خوردو خوراکو تفریحو سلامتش رسیدگی بشه شرایطش خیلی بهتر تا اونی که توی سرما و گرما گرسنست.اسم این حیوون ازاری نیست 

عزیزم ربط به نوع زندگی شما داره اگر وقت آزاد خیلی دارید سگ چون خیلی به مراقبت احتیاج داره و باید باه ...

سگ ها هم نژاد هایی مختلفی دارن اگه یه نژاد خوب باشه راحت میشه سگ و ساعت ها گذاشت خونه و رفت بیرون 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
عزیزم😍

چی شده عزیزم کاری دارید با من 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
سگ ها هم نژاد هایی مختلفی دارن اگه یه نژاد خوب باشه راحت میشه سگ و ساعت ها گذاشت خونه و رفت بیرون&nb ...

این یه دسته بندی عادی هست و کلی 

ولی سگ ها باید برن بیرون حداقل یک ساعت اگر نرن ظلمه واقعا

دوست عزيز

كار بسيار خوبي ميكني كه ميخواي يه حيوون خونگي بياري

دوما اگه ميتوني از اين واگزاري ها بگير 

سومي كه از همه مهمتره تو رو خدا خواهش ميكنم ازت اول بشين خوب فكر كن ببين ميتوني تا اخر عمرش مراقبش باشي نگه اش داري

نگي يهو حساسيت داشتم بچه اوردم 

مامانم نمياد خونمون فلان و فلان 

بخدا نميدوني با خودشون چه عشقي ميارن تو خونه

اونام به ما پناه ميارن گناه داره بازيچه اشون كنيم