2777
2789
عنوان

دلبری

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 22 پست
نه باید از یه جایی شروع کرد...پس اینجوری باید دست ذو دست بذاریم تا رابطه مون خودش بهتر شه

نه منظورم این نبود😂اخه من از جایی یاد نگرفتم بخاطر همین گفتم اگه میخوای ی کانال بدم بهت مطالبش بد نیست جالبه

عاشق عکاسی💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سری قوانین خاص برای خودتون بذار

اینایی که میگم برای بعد از عقده

مثلا اینکه شب ها قبل خواب حتما همدیگه رو بوس کنین و حرفای عاشقونه بهم بزنین

اگر خواست دعوات کنه خودتو مظلوم کن و بچگونه حرف بزن براش (البته اگر بلدی اگر بلد نیستی بیخیالش شو که بسی شخمی میشه)

وقتی تنها هستین و میخوای صداش کنی پسوند پیشوند بذار براش، مثلا اگر اسم شون علی هستش با ناز بگو: آقای علی آقا جون یا علی آقای عزیزم یا اینجور چیزا دیگه

خیلی زیاد شد باز اگر به ذهنم رسید تایپ میکنم

تا یه مدتی اکثر تاپیکام در مورد سوالات پیش پا افتاده آشپزیه، پیشاپیش ممنون از کسایی که صبورانه منو راهنمایی میکنن 
عاقا نزدیکه دیگ...اگ چیزی میدونید دریغ نکنید😂

من خودم هم بلد نیستم اومده بودم یاد بگیرم💔😪😂😂😂

ولی فک کنم مردا از دخترای خجالتی بیشتر خوششون میاد. اما خجالتی بودن نه اونقدر زیاد، در حد اعتدال🤪 ناز کردن و اینا...

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

آروم و ساکت نباش با ذووووق و هیجان حرف بزن توی حرف زدن تن صداتو بالا پایین کن و جوری نباش که صدات خسته کننده بشه

بهش بگو علی خونم اومده پایین و خودتو بنداز توی بغلش بگو شارژم کن شارژر جان

بعضی وقتا که حال نداری و ازت میخواد کاری انجام بدی بگو اول بغلم کن انرژی بگیرم بعدش چشم

حتمااااا یک هنر رو دنبال کن که باعث افتخارش بشی

اصلا حرف بی ادبی نزن (این شامل کوووفت و زهرمار و دیوونه و این حرفا هم میشه) همیشه مودب باش و شیطون

توی جمع بهش چشمک بزن یا پیام های عاشقونه ارسال کن

هرچند وقت یکبار بگو چقدر خوبه که مال تو شدم، چقدر حس خوبی دارم و از این حرفا بزن که رضایتتو بدونه

به شوخی بینش بگو البته خیلیم خوش به حال شما شده هاااا یه دسته گل گیرت اومده، یا چیزایی تو این مایه که فکر نکنه خودتو آوردی پایین و اونو خدا کردی

تا یه مدتی اکثر تاپیکام در مورد سوالات پیش پا افتاده آشپزیه، پیشاپیش ممنون از کسایی که صبورانه منو راهنمایی میکنن 

شوخی های سبک نکن حرفای خنک و بی مزه نزن با سروصدا چیزی نخور آروم و با طمانینه غذا بخور اسمشو با احترام صدا بزن پشت سرش هیچوقت بدی شو به کسی نگو اگر اشتباهی کردی به جای لجبازی با لوس بازی معذرت بخواه، به جوری که نتونه رد کنه عذرخواهیتو. بعدها توی رابطه جنسی ازش تعریف کن و حتی اگر معمولی و گاها ناشیانه کاری رو انجام میده توی رابطه به روش نیار و در عوض طوری رفتار کن که انگار خیلی کاربلد و کار درسته