2777
2789
انشالله منم زودی بی بی چک مثبتو‌اینجا بزارم ...چون واقعا حس خوبی هست یکبار تجربه شو داشتم امضام،😭

انشالله اینماه مثبت میشه خیلی ناراحت شدم برات دعا میکنم💖

براباردارشدنم یه صلوات برام میفرستین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر اولی تخمدان سمت چپ درد میکرد هاله سر سینه هام پررنگ شده بود سینه هام خیلی بزرگ شده بود  ا ...

خدا حفظشون کنه عزیزم برام دعا کن من فقط سمت راستم درد میکنه وقتیم راه میرم دردش بیشتر میشه تاحالا اینجوری نشده بودم

خدا حفظشون کنه عزیزم برام دعا کن من فقط سمت راستم درد میکنه وقتیم راه میرم دردش بیشتر میشه تاحالا ای ...

ببین سر سینه هات تغییر رنگ ندادن یا حساس نشدن؟. 

درد نمیکنن؟ یا نوک سینه سیخ شده باشه 

ببین سر سینه هات تغییر رنگ ندادن یا حساس نشدن؟.  درد نمیکنن؟ یا نوک سینه سیخ شده باشه

ن گلم فقط ببخشید وقتی سرفه میکنم رحمم وپشتم درد میکنه

نزن دیگه استرست بیشتر میشها

باردارم الان 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
بچه ها اگر همسراتون مشکلی ندارند و خودتون هم تخمک گذاری دارید( با کیت چک کنید) عکس رنگی بگیرید معجزه ...

توام عکس رنگی گرفتی؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

سلام چی شد آزمایش دادی

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
سلام گلم هنوز خبری نیس میخوام دو روزم صب کنم نشم برم آز 

ان شالله مثبت شدی خبرشو اینجا بده حتما. منم تو اقدامم روزای آخر سیکلمه . ان شاالله جفتمون مثبتیم

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

ان شالله مثبت شدی خبرشو اینجا بده حتما. منم تو اقدامم روزای آخر سیکلمه . ان شاالله جفتمون مثبتیم

انشالله چشم عزیزم

منم یه هاله میبینم ولی هفت روز از موعدم گذشته الان باید دیگه پررنگ میشد😔😔

من فک میکنم بارداری چون هاله مشخصه 

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱
بچه ها اگر همسراتون مشکلی ندارند و خودتون هم تخمک گذاری دارید( با کیت چک کنید) عکس رنگی بگیرید معجزه ...

با کیت چیو چک کنیم؟

منم عکس رنگی گرفتم فهمیدیم لوله های رحمم بسته بود که باز شد با تزریق دارو ؛ اینماه لوله های رحمم باز بودن که اقدام کردیم تا ببینیم چی پیش میاد؛ چهار روز دیگه موعد پری منه برام‌دعا کنید باردار شده باشم🙏

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱