بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد مامان شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
منم یه هاله میبینم ولی هفت روز از موعدم گذشته الان باید دیگه پررنگ میشد😔😔
من فک میکنم بارداری چون هاله مشخصه
خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱
بچه ها اگر همسراتون مشکلی ندارند و خودتون هم تخمک گذاری دارید( با کیت چک کنید) عکس رنگی بگیرید معجزه ...
با کیت چیو چک کنیم؟
منم عکس رنگی گرفتم فهمیدیم لوله های رحمم بسته بود که باز شد با تزریق دارو ؛ اینماه لوله های رحمم باز بودن که اقدام کردیم تا ببینیم چی پیش میاد؛ چهار روز دیگه موعد پری منه برامدعا کنید باردار شده باشم🙏
خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱