2777
2789
منفی بود ازمایشم

عیب نداره عزیزمم خودتو ناراحت نکن انشالله ماه بعد میگن تاخیری خودش خوبه برا بارداری بدنت آماده میشه براماه بعد انشالله هرچی صلاحمونه

براباردارشدنم یه صلوات برام میفرستین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چیه فک میکنم ازمایشو بی بی چک مثبت فقط مال تو فیلماس 😔

عزیزم خودتو ناراحت نکن منم اینروزا حتی بدترشو گذروندم میگفتم‌عمرا اگه بچه دارشم ولی ته قلبم ب خداایمان داشتم خداشاهده تواوج ناامیدی هدیه شو داد حتی چندنفر بهم طعنه میزدن 

میدونی چیه فک میکنم ازمایشو بی بی چک مثبت فقط مال تو فیلماس 😔

ن عزیزم ناامید نباش انشالله ماه بعد باردار میشی چن وقته اقدامی

نه منفی بود کلا من یبار دوتا بی بی چکام هاله داشت پررنگ تر کیست داشتم 😢

عزیزم ناامید نباش ان شالله ماه بعدی خدا تو دلت یه نی نی صحیح و سالم‌بزاره

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱

منم نذر حضرت علی اصغر کردم اگه حاجتمو داد محرم سال بعد نذرمو ادا کنم خواهرم اینا یه هیات دارن که یه گهواره دارن هر کی نیت بچه میکنه بچه دار شده منم نیت کردم یه نذر کوچیکی تو اون هیات بدم بنظرم شما هم نیت کنید هر کی بچه نداره نیت کنه سال بعد نذرشو تو محرم ادا کنه 

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱
منم نذر حضرت علی اصغر کردم اگه حاجتمو داد محرم سال بعد نذرمو ادا کنم خواهرم اینا یه هیات دارن که یه ...

انشالله عزیزم 

شهادت حضرت فاطمه هم‌نزدیکه از ام ابیها بخوایید من خوابشو دیدم  یکماه پیش مطمئنم جواب نیتمو میگیرم بزودی باردار میشم