2777
2789
نوک سینه هام درد می‌کنه خارشم داره بدنم همش گر میگیره حالت تهوع دارم ترشح شیری  دور نافم درد ...

بارداری عزیزم انشالله بیاحتمااینجا خبرشو بده خوشحالمون کن😍

براباردارشدنم یه صلوات برام میفرستین😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه ده روز میگذره الان باید پررنگ میشد خواهرتون چن روز بعد تست کرد هاله افتاد

خواهرم دو روز از موعد پریودیش گذشته بود هاله انداخت اونم باورش نمیشد چون دکترا جوابشون کرده بودن شوهرش قدرت باروریش صفر بود واقعا معجزه شد و بهد ده سال بدون دارو درمانی باردار شد البته نذر حضرت علی اصغر کرده بود خداروشکر الان یه بچه سالم و خوب و ناز داره

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱
https://uupload.ir/files/dozf_img_۲۰۲۰۱۲۱۲_۱۲۱۵۴۴.jpg مال امروزه😔

اینکه مثبت مهم اینه ک هاله داره پررنگ و کمرنگش فرقی ندارهرحالا خودت اصرار داری ک منفیه الان برو از بده خیالتم راحت میشه

بچه ها دعام کنین خواهش میکنم اومدم ازمایش خونه تا یه ساعت دیگه جوابش میاد ۱۲روزه تاخیر دارم بی ب ...

ن شالله بحق فاطمه زهرا بارداری عزیزم🙏🌺

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱
خواهرم دو روز از موعد پریودیش گذشته بود هاله انداخت اونم باورش نمیشد چون دکترا جوابشون کرده بودن شوه ...

خداحفظش کنه انشالله دامن شمام سبزمیشه😍

خداحفظش کنه انشالله دامن شمام سبزمیشه😍

ان شالله خودت خبر بارداریتو بزاری عزیزم🥰

اینکه مثبت مهم اینه ک هاله داره پررنگ و کمرنگش فرقی ندارهرحالا خودت اصرار داری ک منفیه الان برو از ب ...

فردا میرم آز انشالله مثبت بشه

فردا میرم آز انشالله مثبت بشه

حتما" مثبته به امید خدا الهی آمین 🙏❤