2777
2789
عنوان

کسی میدونه من چمه؟😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 33 پست
بله درد عشقه ببم جان درد عشقه براش ایه الکرسی بخون...  چون بگذرد غمی نیست  تا بگذرد کمی ...

😭😭😭😭😭😭😭اونایی ک تجربه نکردن نمیفهمن من چی میگم،میگن لوس بازی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔اخه ی شبم بدون هم نبودیم،دوم اینکه اصلا آنتن نداره اونجا بی خبرم ازش،در حد اینکه ب زور خبر داد ک م ...

پاشو دختر‌جان

این حرفا چیه که یه شب از هم دور نبودیم. زندگی پستی بلندی داره 

بخوای بشینی واسه این گریه کنی که چرا نامزدت رفته خونه عموش، دیگه وای به حال بعدها.

اینقدر وابستگی از نظر آقایون صورت خوشی هم نداره ها

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

خوب چی شد رفت حالا 😳😳😳عزیزم نامزدت محدود نکن از همین حالا داری سخت می گیری یه شب نمیتونه خونه فامیلش بمونه تازه هنو عقد نکردین

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
😭😭😭😭😭😭😭اونایی ک تجربه نکردن نمیفهمن من چی میگم،میگن لوس بازی

نه لوس بازی نیست من عین عییین حالتو تجربه کردم. جز صبر راهی نیست جان دل. الهی که گره عشقتون تا آخر همینقدر محکم باشه. اونم الان دلش بیتابته شک نکن

خوب چی شد رفت حالا 😳😳😳عزیزم نامزدت محدود نکن از همین حالا داری سخت می گیری یه شب نمیتونه خونه فام ...

سختی نیست

خیلی تایمای دیگه ای رفته هیچی نشده،

متاسفانه اونجا رعایت نمیکنن میترسم مریض شه😔

شوهر من ۲۰ روزه ازم دوره😢من میفهممت

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

در اين حد كه شما بي تابي مي كني يعني شديدا وابسته ش هستي 

بهت توصيه مي كنم كوتاه بيايي  و عاقلانه تر رفتار كني قشنگ دو روز ديگه كه گذشت ازت زده ميشه چون جذابيت شناخت و كنكاش و از دست دادي براش 

بعد غصه ت چند برابر ميشه 

@@@به آنچه پیش روی من است با اعجاب می نگرم @@@
وا چته رفته خونه عموش دیگ فردا میاد پیف

هعیییییییی

شما متوجه نیستین،

شهری ک ما هستیم توش

الان یخبندانه،راها خطرناک و مه

کرونا

از عموش اینا ناراحتم ک چرا اینا رو کشوندن آخه نصف شبی

سختی نیست خیلی تایمای دیگه ای رفته هیچی نشده، متاسفانه اونجا رعایت نمیکنن میترسم مریض شه😔

آها تو روستا کرونا خیلی کمه بگو رعایت کنه واسه سلامتیش آیه الکرسی بخون و با خیال راحت بخواب

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎