س دوستان خواهر هفده ساله ای دارم ک ی بار بخاطر اینکه ب نامزدش خیانت کرد طلاقش دادن حالا باز نامزد کرده ولی از کاراش دست نمیکشه هرپسری میبینه باهاشون دوست میشه واینکه الان اومده خونه ما با گوشی من با پسرها حرف میزنه وبهشون پی میده امروز شوهرم مچشو گرفت کلا خورد شدم ب ابجیمم گفتم ولی اصلا ب خیالش نبود ک ابروم جلو شوهرم رفته الان من باز خودم مچشو گرفتم که داشت با گوشیم پی میداد بهش تذکر دادم ناراحت شد توروخدا بگین چیکارکنم دارم از عصبانیت منفجر میشم واز طرفی هم دلم براش میسوزه آخه ده روزه دیگه عروسیشه میترسم که ازدواجم کنه دست ازکاراش نکشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مگه گوشی شما کنترل تلوزیون هرکی بهش دشت میزنه یعنی چی حوب گوشیتو شما بلد نیستی جمع کنی میخوای خواهرتو جمع کنی بهتره به مامان و بابات بگی ابجیت سنی نداره متوجه کاراش نیست گناه داره به خانوادت حتما بگو
هفده ساله؟؟؟ازدواج؟؟طلاق؟؟؟نامزدی مجدد؟؟پسر بازی؟؟ استغفرالله..به کجا داریم میریم ما
من یجا خوندم چالش بزرگترین راز زندگی ینفر نوشته بود ۱۹ سالشه با ۱۷ نفر رابطه جن سی داشته یبارم باردار شده سقط کرده. من ۲۹ سالمه رفتم پفک و چیپس خریدم میخوام بشینم از فردا سریال جدید نت فلیکسو ببینم☹
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄