2777
2789
عنوان

خواهرم همش با پسرها دوست میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 100 پست
اتفاقا اصلا زندگی خودش نیست .یه ایران و داره به گ....ا میده

یادمون نبود شما زندگیشی❤😒

خب وقتی دختر۱۷ساله رو نامزد میدن چ انتظاری دارن 

😑

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید تا شما بااشین بچه شوهر ندین

وای خدایااااا،اینک سر گوشش میجنبه شوهر دادن داشت؟! 

دختر 17 سالع باید ی بارم طلاق گرفته باشه؟!

لطفا کسی ک مخالفمه ام ریپلای نکنه چون من اعتقاد خودمو دارم ممنون

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈

وا ببخشیدا ج ادم لبشعوری

ینی چ

اینک اینقد تنوع طلب هس ازدواج برا چیشه؟

زن باید یکم با متانت باشه ن بلکه ابرو خودش بلکه ابرو کل خانواده رو داره میبره

توام خواهر گلم گوشی بهش نده ک یموقع برا زندگی توام دردسرساز بشه و باشوهرت مسئله دار بشید

مگه گوشی شما کنترل تلوزیون هرکی بهش دشت میزنه یعنی چی حوب گوشیتو شما بلد نیستی جمع کنی میخوای خواهرتو جمع کنی بهتره به مامان و بابات بگی ابجیت سنی نداره متوجه کاراش نیست گناه داره به خانوادت حتما بگو 

زندگی# خودش است اش 😒

چه ربطی داره خب ایشونم خواهرشه،خوبه داره میگه یبار بخاطر اینکارش طلاقش دادن

مسائل-اعضای-خانواده-به-یکدیگر-مربوطه#  

😒

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
یادمون نبود شما زندگیشی❤😒 خب وقتی دختر۱۷ساله رو نامزد میدن چ انتظاری دارن  😑

شماهم مثل اینکه بچه ای

بچه 17 ساله هر غلطی میخواد بکنه تا از سرش بیوفته؟؟؟ تو مغزتون چیه؟؟ 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
یادمون نبود شما زندگیشی❤😒 خب وقتی دختر۱۷ساله رو نامزد میدن چ انتظاری دارن  😑

مگه چاقو گذاشتن زیر گلوش؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
از ابرو خانوادم میترسم ی بار پدرمادرم خرد شدن دیگه تحمل ندارم

نان خور اضافی بود ایا 

در این سن ازدواجش دادید؟!

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
از ابرو خانوادم میترسم ی بار پدرمادرم خرد شدن دیگه تحمل ندارم

با خواهرت صحبت کنه یه نفری که روش اثر داره فایده نداره؟

که بگه این کارا بجز بدبخت کردن و بی آبرو کردن خانوادت سودی واست نداره

بگین اون یکی نامزدت طلاق داد شاید این طلاق نده و بکشونتش تو زندگی و زجرش بده 

بنظر من ولش کن بحال خودش دختر خاله منم همینجوریه مجرد ک بود با همه پسرا حرف می‌زد الانم ک متاهله همی ...

کسی که بره تو این کارا تا خودش نخواد و سرش به سنگ نخوره نمیتونه برگرده

هفده ساله؟؟؟ازدواج؟؟طلاق؟؟؟نامزدی مجدد؟؟پسر بازی؟؟  استغفرالله..به کجا داریم میریم ما

من یجا خوندم چالش بزرگترین راز زندگی ینفر نوشته بود ۱۹ سالشه با ۱۷ نفر رابطه جن سی داشته یبارم باردار شده سقط کرده. من ۲۹ سالمه رفتم پفک و چیپس خریدم میخوام بشینم از فردا سریال جدید نت فلیکسو ببینم☹

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄