2777
2789
به عنوان یه دانشجو پزشکی بهت بگم که هیچ وقت گول شغل و رشته رو نخور همکلاسی و استاد دارم که حالم بد م ...

چه عجب ینفر حرف درست زد 🌹

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم علاقه است، باید با خود طرف ازدواج کرد نه جایگاهش

اما

اقایون بدشون نماید از خانمشون سرتر باشن، اینجوری فکر میکنن مدیریتش تو زندگی بهتره و خانمه بیشتر همکاری میکنه

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
خوشبحالش که دوش داره ..یکی دیگه زحمت کشیده واین داره حالشومیبره

چ ترز فکر زشتی داری اسی🤨

مگه همه چی ب رشته هست ؟

مگه فقط پزشک های جامعه قابل احترام و دارای شخصیت هستن 

اندکی_تامل#  

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

تو حاضری با ۱ دکتر ازدواج کنی که بهت خیانت میکنه و هرزنی میره مطبش شماره میده؟؟؟؟(مثال زدم نیاین بهم بپریناااا😂)

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍

دلیلی ک از اطرافیان خودم شنیدم یکی اینکه میخوان زندگی کنن و یک خانواده بزرگ داشته باشن و بچه و ... با هردو کشیک داشتن و ... جور در نمیاد.

و یکی دیگه اینکه دیدن هم‌کلاسی های دخترشون ک ترم های بعد نسبت ب اولش ک وارد دانشگاه شدن چقدر فرق کردن و تغییر کردن و بعضا جو گیر شدن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

حالا مگه پزشک چه برتری ای داره؟؟؟من پیشنهاد از سمت رزیدنت عفونی ودندانپزشک ودانشجوی پزشکی عمومی داشتمو رد کردم یعنی پوینت مثبت بود اینا؟😂

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
به عنوان یه دانشجو پزشکی بهت بگم که هیچ وقت گول شغل و رشته رو نخور همکلاسی و استاد دارم که حالم بد م ...

ازه دقیقاااا همین طوریههه دقیقااا 

من ی استاد داشتم اسمشو بگم میشناسین چون یکی از معروف ترین پزشک های قانونی 

ی بار بهش گفتم استاد چه موهاتون خوب شده شل شد 😐😑