2777
2789
عنوان

آنچه که دل داری امشب بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم خدااا

یکاری کن همونقدر که عاشق ۲۲۹ هستم، هزااار برابر دلباخته و عاشقم بشه و باهم ازدواج کنیم باعشق و خوشبختترین بشیم و همه این روزای مزخرغو فرامو کنم...

بگین آمین...

جوونیم فت به‌پاش...

دعام کنید تو این وقت عزیز...

شاید نفستون حق بود برام ، پنج شش ساله زندگی ندارم... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
باشه ولی... لطفا خودتو ناراحت نکن  خواهش میکنم 🖤🖤🖤

تو میتونی از چیزی که هر روز و هر لحظه تو وجودته و ازش بدت میاد ناراحت نباشی؟

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
نه آخه اول تاپیک گفتی  خیلی بدی  گفتم شاید ناراحت هستی

ن امشب نرمالم

درکل از خدا ناراحتم به هیچی نرسوندم با اینکه خودمم تلاش کردم

حس بدیه کلی حسرت رو دلت بمونه.نمیگم معجزه میکرد نه اصلا

حداقل وقتی دید دارم تمام تلاشمو میکنم یکم دلش ب رحم میومد 

تو میتونی از چیزی که هر روز و هر لحظه تو وجودته و ازش بدت میاد ناراحت نباشی؟

نمیتونم ولی حداقل میتونم بهش عادت کنم و یا تغییرش بدم و سعی کنم فراموشش کنم 🖤🖤🖤🖤

لطفا خودتو اذیت نکن 💔💔

...mon amour
ن امشب نرمالم درکل از خدا ناراحتم به هیچی نرسوندم با اینکه خودمم تلاش کردم حس بدیه کلی حسرت رو دلت ...

خدا همینه هر کی بیشتر تلاش کنه رو بیشتر اذیت میکنه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

میگفتم خدایا پروردگارا پایان بده به همه دردهایی که من و خانواده م تو این نزدیک ده سال داریم میکشیم خدا دیگه کافیه بخدا،اصلا بنظرم زیادی کشیدیم دیگه بهمون رحم کن و پایان خوشی بده به مشکلات و گرفتاریهامون 😥

نمیتونم ولی حداقل میتونم بهش عادت کنم و یا تغییرش بدم و سعی کنم فراموشش کنم 🖤🖤🖤🖤 لطفا خودتو ...

حالا فرض کن نه میتونی بهش عادت کنی، نه میتونی تغییرش بدی، نه میتونی فراموش کنی

حالا چی؟ 

میگفتم میشه منو ببری کربلا ،میشه کمکم کنی دوباره بهت نزدیک بشم😥خیلی ازت دور شدم😭😭😭

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
ن امشب نرمالم درکل از خدا ناراحتم به هیچی نرسوندم با اینکه خودمم تلاش کردم حس بدیه کلی حسرت رو دلت ...

نمیتونم الکی بگم درکت میکنم چون من در زندگی تو نبودم ولی سعی کن خوشحال باشی و به هیچ وجه خودتو ناراحت نکنی 🖤💜

...mon amour