2777
2789
عنوان

داره کم کم اشکم در میاد🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 120 پست

اوووخ یاد گوش خواهرم افتادم😭😭

گوشواره میخی از پشت رفته بود قشنگ تو گوشت لاله گوشش😣😣😣

من گریه میکردم و براش درمیاوردم..

الان دستکاری نکن وازلین بزن بذار یکم بمونه بعد درش بیار. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
یا به این زندگی خفت بار همراه گوشوارت ادامه میدی یا اینکه گوشتو جر میدی و به زندگی خفت بار بدون گوش ...

اولی 🥺🥺🥺🥺🥺 البته همین الانم احساس میکنم سوراخش گشاد تر شده فک نکنم با پارگی فاصله ی زیادی داشته باشه😆😆😆

این کاربری تعطیل است همون نیکی۰ هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم یه بار قفلش گیر کرد یعنی رفت تو گوشتم فقط مردم تا درش آوردم 😊😂⁦🙌🏻⁩

برم اتش نشانی بگم برام ببرتش ضایعس؟ 😐😐😐

اولی 🥺🥺🥺🥺🥺 البته همین الانم احساس میکنم سوراخش گشاد تر شده فک نکنم با پارگی فاصله ی زیادی داشته ...

بدبخت_شدی#  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
اوووخ یاد گوش خواهرم افتادم😭😭 گوشواره میخی از پشت رفته بود قشنگ تو گوشت لاله گوشش😣😣😣 من گریه ...

وایییییییی😨😨😨😨😨😨

😂😂⁦🙌🏻⁩ وازلین بزن آروم آروم در میاد 

زدم نکبت اصلا یکم هم تکون نمیخوره کلی گوشم خون اومد ناخنام شکست ولی این ابسیلون تکون نخورد😐😐😐😐

نگوووو گریه میکنم 😭😭😭😭 دستمام یخ کرد 😩😩😩

تا مرگ فاصله ای نیست😨

یکم دیگه بگذره دیگه گوشت از دست رفته😨

یادت نره نتیجه رو بگی😨

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
تا مرگ فاصله ای نیست😨 یکم دیگه بگذره دیگه گوشت از دست رفته😨 یادت نره نتیجه رو بگی😨

خدا خفت نکنه 😆😆😆😆

@نیکی0 به کاربری اصلیم درخواست بده گمت نکنم😆😆😆

خدا خفت نکنه 😆😆😆😆 @نیکی0   به کاربری اصلیم درخواست بده گمت نکنم😆😆😆

درخواست چی بدم؟😁 دوستی؟ 

والا باید جراحی کنی 😐😂⁦🙌🏻⁩

ادم خجالت میکشه 

ملت چه جراحیای با کلاسی میکنن اون وقت من .......

ای خدا تف تو این عدالتت😪😪😪😪😪

ادم خجالت میکشه  ملت چه جراحیای با کلاسی میکنن اون وقت من ....... ای خدا تف تو این عدالتت😪😪 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂⁦🙌🏻⁩

حالا ور برو دیگه به حق پنج تن در میاد 😂⁦🙌🏻⁩

من خودم با گریه درش آوردم 😐

۱۲٫۱ :))))