2821
2789
عنوان

آدم فضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 33 پست
حالا وجود داشتن هیچی...اعتقاداتشوتو از کجا میدونی

تو نت  بود که باهاشون مصاحبه شده بود  و زیرنویس فارسی داشت صوتی بود.و اونا رو گرفته بودند و از اینکه به خدا اعتقاد دارند پرسیدن گفت آرره اعتقاد داریم.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
بنظر ماهم ادم فضایی هستیم.مخصوصن تو ایران

انسانا هم یه جور آدم فضایی حساب میشن چون دنیای اصلیشون که خدابراشون ساخت بهشت بوده ولی بعد شوت شدیم اینجا😄

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجا لینکشو بده

برای دوسال پیش بود شنیدم ولی بزنین هست.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

یه حدیث فکر میکنم از امام صادق بود که این مفهوم رو داشت:جهان های زیادی وجود دارد و انسان ها در انها زندگی میکنند بدون اینکه از وجود هم اطلاعی داشته باشند و هیچوقت هم مطلع نمیشوند(خود حدیث رو یادم نیست مفهوم کلی این بود) 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
واااااااااا  تو نت هرچی بود که نباس باور کنی

بله حرف شما صحیح ولی مخلوق خدا هستند بالاخره اعتقاد به خدا باید داشته باشند دیگه.

دلیل اینکه ما و اونا از وجود هم باخبر نمیشیم فاصله است 

فکر کنین اگه وجودشون درک بشه و بخواهیم ببینیمشون مثلا چند میلیون سال نوری طول میکشه بهشون برسیم 

برای اینه که اونا و ما هیچ وقت همدیکه رو نخواهیم دید 

ولی قطعا وجود دارن 

زمین یه نقطه تو جهان هستیه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
حتما نماز جماعت هم میخونن

نماز شیوه پرستش خالق هست و انسان و ادم فضایی هر دو مخلوق خدا هستن ما که نمیدونیم اگه ادم فضایی ها باشن اصلا چه جورین شاید انسان های عادی مثل خودمون باشن و به شیوه خودمون هم عبادت کنن 🙂

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

بله صد در صد هستن

طبق خیلی از نقاشی های باستان که تصویرشون همراه با سفینه کشیده شده

مثل نقاشی هایی که تو اهرام مصر هست

طبق تصاویری که از مریخ گرفته شده و اهرامی مثل اهرام مصر تو مریخ هم ساخته شده که ثابت میکنه فضایی ها هستن

و صدها دلیل دیگه که با سند و مدرک باستانی وجود فضایی ها رو ثابت کرده

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

بله وجود دارند و علمشون از ما گسترده تر هست 

نسل بعدی انسانها شباهت زیادی به تصویر شناخته شده فرازمینی ها که چشمهای درشت و جمجه های بزرگ دارن پیدا خواهند کرد بخاطر استفاده بیشتر از مغز و نگاه کردنهای طولانی مدت به مانیتور و گوشی

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
نماز شیوه پرستش خالق هست و خالق انسان و ادم فضایی هر دو مخلوق خدا هستن ما که نمیدونیم اگه ادم فضایی ...

خیلی عجیبه هنوز رسما وجودشون اثبات نشده چه برسه به این جزئیات

نظر شما محترمه چیزی مشخص نیست😘♥️

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
دلیل اینکه ما و اونا از وجود هم باخبر نمیشیم فاصله است  فکر کنین اگه وجودشون درک بشه و بخواهیم ...

فکر کنم چیزی که گفتین یه چیزی شبیه جهان های موازی باشه که با فاصله یا بی فاصله به هم مرتبط نیستن و نمیتونن به هم راه پیدا کنن