یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
اره چون خونوادم بلندن بابام ۱۸۰ مامانم ۱۷۵ به من میگن کوتوله ولی مثلا بدیم داره چن روز پیش یه خواستگارخیلی عالیوفقط به خاطر قد نتونستم قبول کنم ینی خودشم خوشش نیومد😊😂😂😂
من خیلی دوستدارم بپوشم پاشنه بلند ولی حیف خیلی دراز میشم
وای دقیقا منم😣
اما فیلمای ترکیه ای ک میبینم اونا با دومتر قد همچنان پاشنه ۲۰ سانتی میپوشن ب خودم امیدوار میشم😂😂💔
اما متاسفانه تو ایران بهت متلک میندازنو میگن دراز 😐💔
چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
عزیزم صدر اعظم آلمان یا ملکه انگلیس از لحاظ قد واقعاً کوتاهن !!!منظور من کلاً اینه که ویژگیهای ظاهری چندان تایین کننده نیستن در سرنوشت , عقل و درایت , نوع نگرش به مسائل , اعتماد به نفس , درک و شعور اجتماعی و .... مهمتره
مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام