2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قدم راضی ام🙃

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
منم    

درکم_کن# 😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
منم 170...با 170 پاشنه بلند میپوشی؟ 

اره چون خونوادم بلندن بابام ۱۸۰ مامانم ۱۷۵ به من میگن کوتوله ولی مثلا  بدیم داره چن روز پیش یه خواستگارخیلی عالیوفقط به خاطر قد نتونستم قبول کنم ینی خودشم خوشش نیومد😊😂😂😂

رویا پرداز اینده ایران
من خیلی دوستدارم بپوشم پاشنه بلند ولی حیف خیلی دراز میشم

وای دقیقا منم😣

اما فیلمای ترکیه ای ک میبینم اونا با دومتر قد همچنان پاشنه ۲۰ سانتی میپوشن ب خودم امیدوار میشم😂😂💔

اما متاسفانه تو ایران بهت متلک میندازنو میگن دراز 😐💔

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
من خیلی دوستدارم بپوشم پاشنه بلند ولی حیف خیلی دراز میشم

الهی

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اینا قد کوتاه هستن یعنی   یا بلند

عزیزم صدر اعظم آلمان یا ملکه انگلیس از لحاظ قد واقعاً کوتاهن !!!منظور من کلاً اینه که ویژگیهای ظاهری چندان تایین کننده نیستن در سرنوشت , عقل و درایت , نوع نگرش به مسائل , اعتماد به نفس , درک و شعور اجتماعی و .... مهمتره

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
قدت چنده

من ۱۷۰😐💔

وزنمم ۶۳ 

لاغرو دراز😂

اره چون خونوادم بلندن بابام ۱۸۰ مامانم ۱۷۵ به من میگن کوتوله ولی مثلا  بدیم داره چن روز پیش یه ...

😂😂😂😂منم طرف بابام برم مهمونی همه قد بلندن خوبه ولی طرف مامانم اینجوری نیس😑😑

بدبخت خاستگاره😂

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
ببین اصن من نابودم وزن ۵۷قد۱۶۳هستم جشن سربازی داداشم ساپورت با پیراهن کوتاه پوشیدم اه اه پاهام خیلی ...

کاش منم لاغر بودم اینقد میخوردم تا چاق بشم

رژیم سخته😓😓😓😓😓

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.