شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
عبارت زشتیه و توهینه. دختر فراری چیه آخه؟ اونا دخترایی هستن که صرفا دوست دارن مستقل شن از خانوادهه ...
چقد عالی گفتی
خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا.
امروزه یه پسر هم نمیتونه فرارکنه نمیتونه حتی مستقل بشه دختر که دیگه هیییییییچچچ انقدر خطررررررر تهدیدش میکنه که خونه پدرش جهنمم باشه حاضره توهمونجا زندگی کنه نطرم اینه راهای بهتری واسه نجات هست مثه استقلال درس هنر کار شوهر و.... ولی این راه اصلا درست نیست
خب من توهینی نکردم منظورم با اونایکه فرار کردن مثلا با دوست یا دوست پسرشون...
عزیزم شما رو نگفتم. نگاه جامعه توهینآمیز و غلطه.
اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمیدونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا... راستش چون بلد نیستم با اندیشههای تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜