2777
2789
عنوان

کیا دفعه اول؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 34 پست
مادرشوهر من ۱۲ تا😜😜😜

ماشالله

پدربزرگم مرحوممم میخواست دیگه بچه هاش نذاشتن😐😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

خواهر من مهمم نیست چه شبی باشه هر شبی اقدام کنه باردار میشه 

کلن علم پزشکی و تخمک گذاری رو زیر سوال برده 

یه پسرشو فردای پاکی 

یکیشو ده پری یکیشم آخر سیکل  پری باردار شده 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فک کردم فقط تو فیلم ترکیا هست😂🥺

اینا خشن عمل کردن😂

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
من شوهرم واریکوسل 2 بار عمل کرده میگن عمل واریکوسل رو باروری تاثیر داره حالا حالاها باردار نمیشن، من ...

ایشالله که نینی سالم بده خدا بهتون

خودتون دوست دارید؟

من خودم فعلا بچه نمیخام

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
خواهر من مهمم نیست چه شبی باشه هر شبی اقدام کنه باردار میشه  کلن علم پزشکی و تخمک گذاری رو زیر ...

😂😂😂وای😂😂😂

هوووو حرف 12 سال پیشه قشنگم 😁 مرسی از مهربونیت 😍❤️

عه بچه ها هرچقد بزرگ بشن بازم نی نی ان😅😅😅

😍فدای تو😍

ایشالله که نینی سالم بده خدا بهتون خودتون دوست دارید؟ من خودم فعلا بچه نمیخام

والا دکتر گفته بود احتمالا دوسه سال طول بکشه تا بچه دار بشید، هرچی زودتر  اقدام کنید تا طول نکشه ماهم به حرف دکتر اقدام کردیم اصلا آمادگیشو نداریم تازه 5 ماهه عروسی کردیم. اصلا انگار منگم باورم نمیشه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
من شوهرم واریکوسل 2 بار عمل کرده میگن عمل واریکوسل رو باروری تاثیر داره حالا حالاها باردار نمیشن، من ...

وقتی شروع به اقدام میکنی بدن داره خودشو آماده میکنه ممکنه پریودی عقب جلو بزنه

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  
والا دکتر گفته بود احتمالا دوسه سال طول بکشه تا بچه دار بشید، هرچی زودتر  اقدام کنید تا طول نکش ...

ماهم دو ماهه عقددددیم خیلی زوده 

وقتی شروع به اقدام میکنی بدن داره خودشو آماده میکنه ممکنه پریودی عقب جلو بزنه

یعنی باردارم؟؟؟ 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد