پدردخترم مدیر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 474 عنوان اگر قدرت ذهن خوانی داشتید... | مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 68 پست من خودم دوران مجردی خیلی کنجکاو بودم بدونم توذهن دخترای دانشگاه چی میگذره آقا هستم ، امضاء محفوظ 1399/09/20 | 22:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2931raha عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 412 ذهن عشقمو میخوام بدونم من توهم زدم یا نه واقعن دوسم داره😂😂🤦♀️
دامپزشک_دهکده عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1946 من راهی بلدم که بشه به این توانایی رسید. لابد با دود کردن عنبر نسارا به کررات شوخی# إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
عنبرنسارا عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 12294 لابد با دود کردن عنبر نسارا به کررات شوخی# نه با ترک گناه.
پدردخترم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 474 الان اینستارو ترک کردی؟ اره لامسب اینجا مهلت نفس کشیدن نمیده آقا هستم ، امضاء محفوظ
13788 عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 56394 نمیدونم شاید ذهن الان همسرم و بخونم و یه چی دونفر دیگه خدایا شکرت 🙏🏻
hastiiiim عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 8648 اره لامسب اینجا مهلت نفس کشیدن نمیده خوبه پس .ولی بعدا اینجا رو چجوری میخوای ترک کنی 🤔🤔من خودم اینستا کم شده ولی یکسره اینجام شدم جزئی از نی نی یارا 😁
دامپزشک_دهکده عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1946 نه با ترک گناه. شنیدم بعضی عرفا میتونستن ذهن بقیه رو بخونن🌷 إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
پدردخترم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 474 حالا چرا دخترا چرا ذهن پسرا نه پسرا وجدانن خواندن داره دران مجردیشون تابلو آقا هستم ، امضاء محفوظ
پدردخترم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 474 دوست داشتم ذهن سران مملکت رو بخونم مگه چیزی توش هست آقا هستم ، امضاء محفوظ
عنبرنسارا عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 12294 شنیدم بعضی عرفا میتونستن ذهن بقیه رو بخونن🌷 اره مثل ایت ا...بهجت، باترک گناه روح قدرت پیدا میکنه،مثل چشم برزخی و خوندن ذهن دیگران و حتی طی الارض.
2931raha عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 412 پسرا وجدانن خواندن داره دران مجردیشون تابلو واقعا پسرا تابلو ان؟پسری که خیلیی روشن فکره ولی رو من غیرت داره ینی دوسم داره؟
دامپزشک_دهکده عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1946 مگه چیزی توش هست حیف کاربریمو دوست دارم إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
پدردخترم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 474 خوبه پس .ولی بعدا اینجا رو چجوری میخوای ترک کنی 🤔🤔من خودم اینستا کم شده ولی یکسره اینجام شدم جزئی ... احتمالا باید بین همسرم و اینجا یکی رو انتخاب کنم آقا هستم ، امضاء محفوظ
پدردخترم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 474 واقعا پسرا تابلو ان؟ پسری که خیلیی روشن فکره ولی رو من غیرت داره ینی دوسم داره؟ قطعا آقا هستم ، امضاء محفوظ
یگانهmh عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 28015 قطعا دخترتون چند سالشه؟ لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.