2821
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 97 پست
منظورت رو نفهمیدم

عزیزم میشه به من بگی شوهرم کی میرسه

مادر شوهرم دعا به خورد شوهرم میده؟ 

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چشم درشت  یکم تو پر لبخند داری بیش تر وقتا

بیا برا منم ج؟بده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چشم درشت  یکم تو پر لبخند داری بیش تر وقتا

چشمام ریز

اره ییییکم توپرم

اینا درست گفتی 

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
نه اما یهویی حس کردم بهت وفاداره

ممنونم عزیزم ایشالا مشکلاتت حل بشه

هرچند تازگیا خیانت کرده و همیشه میکنه ولی دلمو خوش میکنم به حرفت😔💖

میشه واسم دعا کنی؟🌻به دعاتون اعتقاد دارم🌺💟
ممنونم عزیزم ایشالا مشکلاتت حل بشه هرچند تازگیا خیانت کرده و همیشه میکنه ولی دلمو خوش میکنم به حرفت ...

من دارم از قانون جذب استفاده میکنم برا بالا بردن ارتعاش مثبت تو زندگیم هم تاثیر داشته به شما هم توصیه میکنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

[QUOTE=168009625]اجی توروخدا جواب بده شوهرم میاد دنبالم که برگردیم سر زندگیمون؟؟[/QUفک کنم زندگیتون درست میشه حالا یا با وساطت یا شوهرت میاد 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز