2777
2789
عنوان

دورهمی و خنده با آواخانوم😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 7243 بازدید | 998 پست
عشخم میلیاردی برات میفرستم  😎😎😎🍬

مرسی عشقم دلاری بفرست ترجیحا 😎😂💸

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به این زبون کوتاهیی      

😂😂😂ن بابا تو ۱۸۵متر زبون داری

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
نظرت با موز چطورع!؟😎🍌

اوووووووه عالییییییی🤤

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
لعنت🤣🤣

ر‌‌‌.....د ب امضات😒

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
آره یادش به خیر      

😆😆😆😆😆وااای یادم افتاد😂😂😂😂😂😂

چیزی هم توش جا میشه🤣🤣

قرار نامزد سابق

حسن_ر#  

برام

دلار

بفرستع 

💸😂😂😂😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
مث الان دهنت بسته شد🤣

دیگه گوز‌گوز نکن

اوووووووه عالییییییی🤤

منحرفان شریف 😂🤤