2777
2789
عنوان

دورهمی و خنده با آواخانوم😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 7244 بازدید | 998 پست
یه مدت باهاش نامزد بودم 😐😐😒😒

🤣🤣🤣🤣🤣

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
🤣🤣🤣🤣🤣🤣بامن بحث نکن روت فشاره

از زبون تو فقط این برمیاد

@fatikhanoomi7575  

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت باهاش نامزد بودم 😐😐😒😒

شماره_کارت_من#  

۳۶۷۵۲۳۴۳

مرسی مای لاو ح ر 🤣🤣🤣😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
این بارو به خاطر آوا میبخشمت دیگه تکرار نشه😎دفعه بعدی با این طرفی🥒

نظرت با موز چطورع!؟😎🍌

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
چقد شماره کارتت مختصر کوتاه مفیده🤣🤣🤣

بلع بلع 🤣🤣🤣

چتهههههههههه#   به.عشق.بین#   من.و.روحانی#   حسودیت_شد؟#  

خییییییییلی😂😂😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
اهان تو بر نمیایی🤣🤣🤣

فاطی تو ی تاپیک ی حرفی ب من گف 

دو روز هنگ بودم دهنمو باز بسته کردم چیزی نتونستم بگم😂😂

مگه نه؟؟

@fatikhanoomi7575  

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄