2777
2789
عنوان

دورهمی و خنده با آواخانوم😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 7265 بازدید | 998 پست
یه مدت باهاش نامزد بودم 😐😐😒😒

🤣🤣🤣🤣🤣

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
🤣🤣🤣🤣🤣🤣بامن بحث نکن روت فشاره

از زبون تو فقط این برمیاد

@fatikhanoomi7575  

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه مدت باهاش نامزد بودم 😐😐😒😒

شماره_کارت_من#  

۳۶۷۵۲۳۴۳

مرسی مای لاو ح ر 🤣🤣🤣😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
این بارو به خاطر آوا میبخشمت دیگه تکرار نشه😎دفعه بعدی با این طرفی🥒

نظرت با موز چطورع!؟😎🍌

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
چقد شماره کارتت مختصر کوتاه مفیده🤣🤣🤣

بلع بلع 🤣🤣🤣

چتهههههههههه#   به.عشق.بین#   من.و.روحانی#   حسودیت_شد؟#  

خییییییییلی😂😂😂

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
اهان تو بر نمیایی🤣🤣🤣

فاطی تو ی تاپیک ی حرفی ب من گف 

دو روز هنگ بودم دهنمو باز بسته کردم چیزی نتونستم بگم😂😂

مگه نه؟؟

@fatikhanoomi7575  

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز